Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση υγειονομικών έξω από την ΕΡΤ3

Date: 07/11/2021 Time: 19:23

Συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στην οδό Λεωφόρου Στρατού, πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών, τα μέλη της οποίας είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν περίπου 250 με 300 άτομα το οποίο φωνάζουν συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων αλλά και κατά των αναστολών εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί, λέγοντας πως με αυτήν την απόφαση τα νοσοκομεία έχουν αποδυναμωθεί από το προσωπικό τους.

Αναφέρονται σε ιατρικές μελέτες που σύμφωνα με τους ίδιους αποδεικνύουν την επικινδυνότητα των εμβολίων λόγω των παρενεργειών, υποστηρίζουν πως υγειονομικοί συνάδελφοι τους που έχουν κάνει το εμβόλιο και εργάζονται σε νοσοκομεία νοσούν από κορωνοϊό, αλλά λόγω των αναγκών επιστρέφουν πριν καλά-καλά τελειώσει η καραντίνα τους ενώ τέλος δηλώνουν πόσο το μέτρο της αναστολής πρέπει να καταργηθεί και οι μη εμβολιασμένοι να εργάζονται κανονικά με δύο rapid test την εβδομάδα.

Αυτήν την ώρα η πορεία τους κατευθύνεται προς το Λευκό Πύργο για να ενωθεί με μία ακόμη συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6:00 ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

image

Πηγή: grtimes.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page