«Θερμή» υποδοχή για τον Πλεύρη στο Θριάσιο: «Πώς αισθάνεστε που μας κοροϊδεύετε;»

Date: 04/04/2022 Time: 20:25

Συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στο Θριάσιο, προκειμένου να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου, η οποία έγινε από δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας μετά τις οργισμένες αντιδράσεις από εργαζομένους που του επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή, απέκλεισε σε γιατρούς και νοσηλευτές να μπουν στον χώρο. Πριν εισέλθει στο εσωτερικό του νοσοκομείου, ένας εργαζόμενος του έθεσε ερωτήματα «φωτιά» ωστόσο ο κ. Πλεύρης αρνήθηκε να απαντήσει στο Σωματείο των Εργαζομένων.

 «Πώς αισθάνεστε που ήρθατε να εγκαινιάσετε χειρουργεία που δεν θα λειτουργήσουν γιατί δεν έχετε προσλάβει νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και αναισθησιολόγους; Πώς αισθάνεστε που την Παρασκευή 21 συνάδελφοί μας απολύθηκαν για να μπει ο εργολάβος που είναι ακριβότερος; Πώς αισθάνεστε που 43 εργαζόμενοι είναι σε αναστολή γιατί εμμένετε να μετατρέπετε τον εμβολιασμό από βασικό όπλο για την αντιμετώπιση της επιδημίας σε εργαλείο εκβιασμών και απολύσεων; Πώς αισθάνεστε που έχετε καθηλώσει τους μισθούς μας και δεν φτάνουν ούτε για το ρεύμα; Που μας κοροϊδεύετε με τα βαρέα ανθυγιεινά; Πώς αισθάνεστε που αξιοποιείτε την επιδημία για να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην υγεία;» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που του έθεσε ένας εκ των εργαζομένων.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page