Θα βγάλουν τους ανεμβολίαστους φοιτητές από τα Πανεπιστήμια; Ας τολμήσουν!!!

Date: 14/07/2021 Time: 11:35

Η κυβέρνηση σκέφτεται να υποχρεώσει τους εκπαιδευτικούς στο να εμβολιαστούν, το οποίο σημαίνει ότι θα λάβουν αποφάσεις και για τους φοιτητές. Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νικόλαος Παπαϊωάννου, δήλωσε πως «ο εμβολιασμός είναι το μόνο διαβατήριο για την ασφαλή επιστροφή στα αμφιθέατρα».

Πως από την μια η κυβέρνηση απαγορεύει την είσοδο στους ανεμβολίαστους πολίτες σε εσωτερικό χώρο καταστήματος και μάλιστα θα τιμωρεί τους όρθιους και από την άλλη θα επιτρέπει δεκάδες φοιτητές μέσα στο αμφιθέατρο χωρίς εμβολιασμό; Θα φανεί παράλογη, αντιφατική και ανακόλουθη, εάν δεν υποχρεώσει κατά την υγειονομική διαστροφή της, τον εμβολιασμό των φοιτητών. Άνοιξαν τον ασκό του Απαρτχαιντικού Αιόλου με την εστίαση και τώρα θα πρέπει να βγει όλος ο αέρας από μέσα. Ξεκίνησαν ως δοκιμή με την εστίαση να ζυγίσουν τις αντιδράσεις του κόσμου και θα επεκτείνουν το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες. Σχεδόν, σε όλο το φάσμα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του υγειονομικού φασισμού που τον συνδράμει, είναι εγκλωβισμένοι στην παράνοια των υποχρεωτικών εμβολιασμών όλων των Ελλήνων, οπότε πιστεύουμε ότι θα πάρει το ρίσκο να συγκρουστεί με τους φοιτητές υποχρεώνοντάς τους να εμβολιαστούν.

Είχαμε γράψει στο The Flag Report, ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί από τον Σεπτέμβριο ένα μαθητικό και φοιτητικό κίνημα όμοιο με εκείνο του 1990, που έθεσε τα θεμέλια για την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Οι νέοι, είναι αυτοί που θα ρίξουν τον ημιπαράφρονα τύραννο, που κυβερνά σήμερα τη χώρα.

Ας τολμήσουν λοιπόν, να βγάλουν τους ανεμβολίαστους φοιτητές από τα Πανεπιστήμια!

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page