Θα τολμήσει ο Πολάκης να φέρει 5.000 Κρητικούς να «γκρεμίσουμε» το διεφθαρμένο Κοινοβούλιο;

Date: 27/06/2021 Time: 12:31

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 4 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η Κρήτη, πολιτικά, βγάζει Βενιζέλους και Μητσοτάκηδες. Ή του ύψους ή του βάθους, δηλαδή. Ο ενδιάμεσος χώρος καλύπτεται από κομματικές και πολιτικές μετριότητες, που κάνουν επαγγελματική καριέρα στο κοινοβούλιο. Το στρατηγικό ερώτημα που τίθεται λοιπόν, στον κύριο Πολάκη είναι, εάν θα καταφέρει να υπερβεί εαυτόν και να γίνει ένας Ελευθέριος Βενιζέλος, ή αν θα καταλήξει και αυτός, όπως δεκάδες άλλοι πολιτικοί από την Κρήτη, στον ενδιάμεσο χώρο της πολιτικής καριέρας και του επαγγελματία κομματικού παρλαπίπα.

Γιατί, όμως, εστιάζω στον κύριο Πολάκη; Διότι το σύστημα, τρέμει την ώρα και την στιγμή που θα ξεπεταχτεί ένας νέος Ελευθέριος Βενιζέλος και ένα νέος στρατιωτικός σύνδεσμος, που θα τους απομακρύνει από την κουτάλα και τις αγκαλιές της Καγκελαρίας. Όχι, ο Παύλος Πολάκης, δεν είναι του πολιτικού βεληνεκούς και της βαθιάς στρατηγικής σκέψης του Ελευθέριου Βενιζέλου. Αλλά η εποχή μας δεν είναι ίδια με αυτή των αρχών του 20ου αιώνα. Άλλες μάχες, άλλα ταλέντα και άλλα πολιτικά εργαλεία χρειάζονται, για να απελευθερωθεί το Έθνος από τον εσωτερικό εχθρό.

Το σύστημα, έχει καταγράψει την μαζική κινητοποίηση των Κρητικών αδελφών μας στο Μακεδονικό, τις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια κατά των μνημονίων και τη θέλησή τους να συγκρουστούν με το υπάρχον, σάπιο καθεστώς.

Μία μαζική κινητοποίηση του Κρητικού παράγοντα, θα συμπαρασύρει και την υπόλοιπη Ελλάδα στον αγώνα για Εθνική ανεξαρτησία και λογοδοσία του πολιτικού συστήματος. Το σενάριο αυτό, υπάρχει πολύ ζωντανό μέσα στο μυαλό της Γερμανικής Πρεσβείας. Γνωρίζουν, ότι η ιστορία, μπορεί να επαναληφθεί και γι’ ατό έχουν βάλει όλους τους Σημιτανθρώπους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, να την πέφτουν συνεχώς στον Παύλο Πολάκη. Η συνεχής αποδόμηση των λεγομένων του και της προσωπικότητάς του, κρύβει φόβο! Στρατηγικό φόβο!

Το liberal, ως το νούμερο δύο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στη χώρα, μετά τον ΣΚΑΙ, στη μαζικότητα και στην πολιτική εκδίπλωση του φανατισμού του γερμανικού παράγοντα, εξέφρασε τέτοιους φόβους. Μήπως ο Πολάκης και οι «αρνητές» των εμβολίων, αποτελέσουν τους νέους αγανακτισμένους. Το σενάριο λοιπόν, της ενεργοποιήσεως του Κρητικού παράγοντα, στοιχειώνει ακόμα τη Γερμανική Πρεσβεία. Επίσης, δε ξεχνούν ποτέ, το κάζο που έπαθαν από τον υπερήφανο λαό της Κρήτης, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν του κάνει καμία χάρη του Πολάκη, που τον κρατάει μέσα στο κόμμα. Τον εγκλωβίζει, κατόπιν εντολών της Καγκελαρίας, μέσα στα ιδεολογικά και πολιτικά στεγανά του ΣΥΡΙΖΑ. Του φοράει στα πόδια το βαρίδι της κομματοκρατίας και του ακροαριστερού πολιτικού και πολιτισμικού σαλτιμπαγκισμού, της διεθνιστικής ατζέντας του Σόρος και των ΛΟΑΤΚΙ.

Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το βαρίδι στα πόδια του Πολάκη και όχι το αντίθετο, όπως πασχίζουν να πείσουν τον Κρητικό πολιτικό και εμάς τους υπόλοιπους.

Ο συμπαθής Παύλος Πολάκης, πρέπει και εκείνος να καταλάβει, ότι τα χαριεντίσματα με προσωπικότητες, όπως η Έλενα Ακρίτα, τον βαλτώνουν στην κομματική μετριότητα και την πνευματική σαπίλα της Ευρωαριστεράς.

Ο κύριος Πολάκης, θα πρέπει να κατανοήσει βαθύτερα και κάτι άλλο πολύ σημαντικό, σε επίπεδο πολιτικής σημειολογίας. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανέφεραν ούτε μία λέξη για το γεγονός, ότι ο αγαπημένος τους, Τζο Μπάιντεν, δεν είπε κουβέντα κατά την επέτειο της αποβάσεως στη Νορμανδία!

Ο λόγος, είναι πάρα πολύ απλός. Το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα, ελέγχεται από το Βερολίνο και τους Ναζιστές, που τώρα, χρησιμοποιούν την Αριστερά, για να πετύχουν την αποδόμηση των κοινωνιών και τους ευρύτερους γεωπολιτικούς και γεω-οικονομικούς τους στόχους.

Ο σύντεκνος, θα πρέπει να αποφασίσει και μάλιστα σύντομα, εάν θα είναι με το Βερολίνο, τους κρυφοναζιστές της Τσιπραίας Αριστεράς ή θα χαράξει μία άλλη πορεία. Θα αποτελέσει μέρος της λύσης ή μέρος του Ελληνικού προβλήματος;

Η Γερμανία και η ΕΕ, θα πέσουν αργά ή γρήγορα. Μόνο οι βλάκες δεν το βλέπουν αυτό. Οι σάπιες ελίτ, έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των κοινωνιών και γι’ αυτό νοθεύουν τις εκλογές, αντικαθιστούν τους γηγενείς πληθυσμούς με νέους από την αφροασία και εσχάτως, βλέποντας ότι ούτε αυτό τους βγαίνει, τις δολοφονούν με κορωνοϊούς και εμβόλια. Μόνο ένας Γερμαναράς, ένας πολιτικός κάφρος, ένα πολιτισμικό κτήνος, θα εμπνέονταν να γράψει το Great Reset, χωρίς να υπολογίζει την συμμετοχή του συνόλου της κοινωνίας σε αυτό.

Τώρα, με τα εμβόλια και τις αποκαλύψεις για την προέλευση της πανδημίας και την συνωμοσία συγκαλήψεώς της, είμαστε στη διαδικασία όπου οι λαοί καταβάλουν το τίμημα του αίματος και του χρήματος λίγο πριν ξεσηκωθούν. Στην Αμερική, το καζάνι βράζει και η αντεπίθεση των υγιών και δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, έχει ξεκινήσει.

The clock is ticking…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...