Θα έρθει η στιγμή που οι μετανάστες θα σφάξουν τους Έλληνες αστυνομικούς. Καλώς ήρθατε στη κόλαση

Date: 05/01/2023 Time: 10:02

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα παραγωγής προπαγάνδας, έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι παραστυνομικές άοπλες ομάδες των χρυσαυγιτών στις ελληνικές γειτονιές, ήταν τάγματα εφόδου όπου κάποιοι στιγμή θα βουτούσαν τους Έλληνες και θα τους έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Το έλλειμμα αστυνόμευσης και αύξησης της εισαγόμενης και οργανωμένης από Τουρκο-Πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες λαθρομετανάστευσης, δε θα μπορούσε να βρει λύση παρά μόνο με κοινωνική αυτοργάνωση σε επίπεδο γειτονιάς, όπως έκανε η Χρυσή Αυγή. Όμως, το σύστημα θέλει τους δρόμους και τις πόλεις να τα ελέγχουν Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και η κοινωνική συνοχή στην οποία εδρεύει το εθνο-κρατος να διαλυθεί υπό την ασκούμενη πίεση πάνω στο συνταγματική πεποίθηση ιδιοκτησίας της χώρας απο των γηγενη πληθυσμο. Κοιτάξτε πως τρόμαξαν τον κόσμο με τα υποτιθέμενα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής και πως λειτούργησε κατά της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής αυτός ο προπαγανδιστικός μηχανισμός.

Διαβάστε τώρα τι αναφέρει το ρεπορτάζ της Καθημερινής γι’ αυτά που συμβαίνουν στη Γερμανία από τους λαθρομετανάστες και αναλογιστείτε πόσος καιρός θα χρειαστεί, για να συμβούν τα ίδια και στην Ελλάδα, ειδικά στην περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία. Τα γεγονότα μιλούν από μόνο τους και η ανάγκη στο δικαίωμα οπλοφορίας των Ελλήνων και της συγκροτήσεως πολιτοφυλακών, πρέπει να γίνει άμεσα πριν αρχίσει το αίμα να ρέει στους δρόμους.

“Για «μεγάλο πρόβλημα με ορισμένους νέους άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο» έκανε λόγο η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, αναφερόμενη στις επιθέσεις εναντίον δυνάμεων ασφαλείας που καταγράφηκαν σε όλη τη Γερμανία και κυρίως στο Βερολίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Διαπιστώνουμε «βίαιη άρνηση ενσωμάτωσης», τόνισε η κ. Φέζερ και ζήτησε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί σταθερά, αλλά «χωρίς να προκληθεί δυσαρέσκεια λόγω ρατσισμού».

Τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σημειώθηκαν δεκάδες επεισόδια επιθέσεων με κροτίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, πυροσβεστών και διασωστών που επιχειρούσαν σε διάφορες πόλεις. Τα γεγονότα προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά και από την κυβέρνηση. «Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα στις γερμανικές πόλεις με ορισμένους νέους άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, οι οποίοι περιφρονούν το κράτος μας, διαπράττουν πράξεις βίας και προσεγγίζονται δύσκολα με προγράμματα εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών.

Η ίδια τόνισε ότι το κράτος δικαίου θα πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του: «Πρέπει να δείξουμε ξεκάθαρα τα όρια σε όσους αρνούνται να ενσωματωθούν και είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν βία, αλλά χωρίς να προκαλέσουμε δυσαρέσκεια λόγω ρατσισμού», σημείωσε και ζήτησε ταχεία και αυστηρή τιμωρία των παραβατών. «Οι νεαροί βίαιοι παραβάτες πρέπει να αντιμετωπίσουν σημαντικές ποινικές κυρώσεις. Οι ποινές πρέπει να καταλογίζονται άμεσα. Αυτό δημιουργεί σεβασμό για το συνταγματικό κράτος μας, το οποίο δεν πρέπει να επιτρέπει σε νεαρούς βίαιους παραβάτες να τρομοκρατούν τις γειτονιές τους», πρόσθεσε η κ. Φέζερ. Διευκρίνισε μάλιστα ότι ανάμεσα σε αυτούς που υποφέρουν από αυτή τη συμπεριφορά είναι και άλλοι μετανάστες, οι οποίοι, όπως είπε, δεν έχουν καμία κατανόηση για τη βία και τις ταραχές. «Έχουμε καθήκον αυτούς να τους προστατεύσουμε», δήλωσε.

Απαντώντας στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των νεαρών βίαιων παραβατών, η δήμαρχος του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ (SPD) προανήγγειλε τη διοργάνωση συνόδου με θέμα τη νεανική βία. Μιλώντας νωρίτερα απόψε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, η κ. Γκίφαϊ παραδέχθηκε ότι σε ορισμένα σημεία της πρωτεύουσας σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 33 ενστόλων, και εισηγήθηκε τη συνεργασία ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να βρεθούν βιώσιμες λύσεις στο πρόβλημα. Ανακοίνωσε επίσης επιπλέον μέτρα προστασίας του προσωπικού των υπηρεσιών ασφαλείας, τα οποία προβλέπουν κυρίως κάμερες στα οχήματά τους, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη να αναθεωρηθεί η ελεύθερη διάθεση κροτίδων και κροτίδων.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Βερολίνου, τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν 145 άτομα, εκ των οποίων οι 139 είναι άνδρες, με την πλειονότητά τους να είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών. Οι 45 από τους συλληφθέντες έχουν γερμανική υπηκοότητα, ενώ εξακριβώθηκαν 18 εθνικότητες.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση», δήλωσε ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει τη δυνατότητα δράσης της Αστυνομίας «για πολιτικούς λόγους».”

Το διαβάσατε καλά; Για πολιτικούς λόγους η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της, δηλαδή να προστατέψει τους πολίτες! Αυτά, δεν συμβαίνουν σε κάποια μπανανία, αλλά στην οργανωμένη και πειθαρχημένη Γερμανία. Στην Ελλάδα, όπου η διαφθορά είναι εκτός ελέγχου και οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τους ποινικούς στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα δικαστήρια (καθ’ υπερβολή μιλώντας), τα πράγματα θα είναι πολύ – πολύ χειρότερα από τη Γερμανία, όταν η ΜΙΤ μαζί με την άκρα Αριστερά, πατήσουν το κουμπί της διάλυσης της χώρας εκ των έσω.

Η κόλαση, είναι ήδη εδώ, στην Ευρωπαϊκή γειτονιά μας και όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, είναι ζήτημα χρόνου να καεί και το δικό σου…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...