Τέλος στις ψευδαισθήσεις. Ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα Ισλαμική αποικία

Date: 27/07/2021 Time: 10:25

Σε αυτόκλητο υπερασπιστή του «αλληλέγγυου διασώστη προσφύγων» Ιάσονα Αποστολόπουλου, ο οποίος βάλλει με κάθε ευκαιρία κατά της υπεράσπισης των συνόρων της χώρας μας, την ίδια στιγμή που υπερασπίζεται τον… Κουφοντίνα, μετατράπηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, αντί να καταγγείλει την ανεκδιήγητη απόπειρα βράβευσής του από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ψέγει την κυβέρνηση επειδή ακύρωσε την παρασημοφόρησή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που έδωσε τον τόνο. Κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λέσβου «Στο Νησί 99FM» επιτέθηκε τόσο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και στην κυβέρνηση, βλέποντας, μάλιστα, δάκτυλο Μητσοτάκη πίσω από τη ματαίωση της βράβευσης του υβριστή του Λιμενικού και θιασώτη του Κουφοντίνα. «Δεν τιμά την Προεδρία να ρίχνει την ευθύνη αλλού ή να απομειώνει τις θεσμικές αρμοδιότητες που την αφορούν. Είναι αδιανόητο ένας βουλευτής με ρατσιστικές τοποθετήσεις να γίνεται πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου. Περιμένω κάποιες απαντήσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που ανέδειξε το θέμα.

Αποστολόπουλος

«Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν, διότι υποβαθμίζεται ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας», πρόσθεσε, βάζοντας στο κάδρο και τον πρωθυπουργό. Τη σκυτάλη, στη συνέχεια, πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συνέχισαν το… πρέσινγκ αυτή τη φορά στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Αντί να επιβραβεύσουν, καταγγέλλουν

Κι όμως, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί να επιβραβεύσουν, καταγγέλλουν, τραβώντας, μάλιστα, το σχοινί, φέρνοντας το θέμα στη Βουλή, καταθέτοντας ερώτηση στον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ρωτώντας τον «από ποιους, από πόσο ψηλά και προς ποια κατεύθυνση ασκήθηκαν πιέσεις για τη ματαίωση της παρασημοφόρησης του Ιάσονα Αποστολόπουλου». Την ερώτηση κατέθεσαν 57 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ισχυρίζονται πως «προφανώς η παρασημοφόρηση θα γινόταν για την ανθρωπιστική δράση του τιμωμένου και όχι για τις πολιτικές του ιδέες».

Μάλιστα, ζητούν να κατατεθούν στο Κοινοβούλιο η πρόταση του υπουργού Εξωτερικών για την ανάκληση της πρότασης παρασημοφόρησης και η σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ταγμάτων Αριστείας.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page