Συζητήσεις για συμπόρευση Τράγκα – Καμμένου

Date: 12/03/2021 Time: 11:29

Ο «θείος» υπήρξε εκ των θεωρητικών της δημιουργίας των ΑΝΕΛ

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του Πάνου Καμμένου (προέδρου των ΑΝΕΛ για να μην ξεχνιόμαστε) με τον Γιώργο Τράγκα, ήταν και παραμένουν άριστες. Ο «θείος» υπήρξε εκ των θεωρητικών της δημιουργίας των ΑΝΕΛ, με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο εκείνης της περιόδου, να λένε ότι ήταν και ο νονός του ονόματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Η αρχική ιδέα ήθελε τους δύο φίλους να συμπορεύονται πολιτικά, ωστόσο (τότε) επικράτησαν δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Πάνος, να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία. Εσχάτως και με αφορμή το κόμμα Τράγκα, πληροφορίες θέλουν τους δύο, να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, εξετάζοντας μεταξύ των άλλων και το ενδεχόμενο της κοινής καθόδου στις επόμενες εκλογές.

Λογικό φαίνεται με δεδομένο ότι οι ΑΝΕΛ, είναι πλέον ένας ανύπαρκτος σε όλα τα επίπεδα πολιτικός σχηματισμός. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανταμώσουν (ξανά) ο Νικολόπουλος, ο Καραχάλιος και ο Καμμένος. Τα παλιά τα φιλαράκια τα καλά.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page