ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Το «μένουμε Ευρώπη» έγινε «μένουμε απατεώνες»

Date: 10/04/2022 Time: 19:05

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ΝΔ τονίζοντας ότι δεν θα αποφύγει τις ευθύνες της με τη στοχοποίηση όσων ερευνούν την υπόθεση Novartis.

«Σε ΗΠΑ και Ευρώπη υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στην Ελλάδα η Ν.Δ. βλέπει σκευωρία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτοντας ότι «προφανώς για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει ήδη ενσωματώσει την Ευρωπαϊκή οδηγία για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος».

«Το «μένουμε Ευρώπη» πολύ γρήγορα έγινε «μένουμε απατεώνες»», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει καταληκτικά: «Να είναι σίγουροι ότι η στοχοποίηση όσων ερευνούν και αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη σκοτεινή υπόθεση δεν θα τους γλυτώσει από τις ευθύνες τους».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page