Σύψας: Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, είναι νέοι και παιδιά

Date: 13/07/2021 Time: 18:33

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Σκάι, ο καθηγητής Νίκος Σύψας, είχε δηλώσει σχετικά με τους μετανάστες που ζουν σε δομές πως δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό γιατί είναι νέοι και παιδιά.

Συγκεκριμένα, είπε πως οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς είναι νέοι και παιδιά και όπως ήταν λογικό η δήλωσή του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Οι Έλληνες πολίτες που εδώ και 1,5 χρόνο βιώνουν στο πετσί τους τόσο τα αυστηρά μέτρα, όσο και την πίεση του εμβολιασμού, αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν οι μετανάστες που είναι νέοι να μην κινδυνεύουν, ενώ κινδυνεύουν οι νέοι Έλληνες και γι’ αυτό η κυβέρνηση τος δίνει ακόμη και χρήματα για να εμβολιαστούν.

Πηγή: olympia.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page