Στρατιώτες του Ισραήλ εντόπισαν όπλα και ρουκέτες της Χαμάς σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο

Date: 18/11/2023 Time: 10:20

Μέχρι και σε παιδικό σταθμό και σε δημοτικό σχολείο είχαν κρύψει ρουκέτες και άλλα πολεμοφόδια οι τρομοκράτες της Χαμάς, όπως ισχυρίζεται το Ισραήλ στην ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής (17.11.2023) στα social media.

«Στρατιώτες των IDF από την Ταξιαρχία Bislah εντόπισαν δεκάδες όλμους που είχε κρύψει η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς σε ένα νηπιαγωγείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας ενώ δυνάμεις της περίπολου Golani εισέβαλαν στο δημοτικό σχολείο Al-Karmel και εντόπισαν όπλα που είχε κρύψει η τρομοκρατική οργάνωση», αναφέρει το Ισραήλ.

«Επιπλέον, οι στρατιώτες του 12ου Τάγματος της 7ης Ταξιαρχίας εντόπισαν πυρήνα τρομοκρατών στην ίδια περιοχή της Γάζας. Όταν εντοπίστηκαν, οι τρομοκράτες προσπάθησαν να διαφύγουν από την περιοχή, οι μαχητές μας τους καταδίωξαν και ταυτόχρονα ένα αεροσκάφος μας τους εντόπισε και τους εξολόθρευσε», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το Ισραήλ, δίνοντας στη δημοσιότητα και τα σχετικά ντοκουμέντα.

Το Ισραήλ συνεχίζει τις έρευνές του στη Λωρίδα της Γάζας για τα κέντρα επιχειρήσεων της Χαμάς. Φαίνεται – σύμφωνα με τα λεγόμενα των IDF – ότι οι ισλαμιστές κρύβουν όπλα και πολεμοφόδια στα πιο απίθανα μέρη, αφού χθες εντοπίστηκαν ρουκέτες κάτω από παιδικό κρεβάτι.
Τα ντοκουμέντα του Ισραήλ με τα πολεμοφόδια της Χαμάς στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο:

Πηγή: stoxos.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...