Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί… Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνά τα δικά του γκλομπ

Date: 12/03/2021 Time: 10:36

Αυτό που αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, στο ταραγμένο κλίμα των ημερών, είναι η βαθιά υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πρόδηλο ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αθηναϊκές συνοικίες προκάλεσαν τους φιλήσυχους συντηρητικούς πολίτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει την Ελληνική Αστυνομία σε ρόλο φρουρού της νομιμότητας και όχι φόβητρου σε απλές καθημερινές δραστηριότητες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κρεσέντο θράσους, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη διάχυτη δυσφορία της κοινωνίας, υπολογίζοντας ότι οι πολίτες έχουν βραχεία μνήμη και ότι νομιμοποιείται να διεκδικεί στην πολιτική σκηνή ρόλο κήνσορα.

Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι ο λαός ξέχασε τα «πονόψυχα» αριστερά γκλομπ, τα οποία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επιφύλαξε προς όσους διεκδικούσαν στους δρόμους το δίκιο τους απέναντι στις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πραγματικότητα, κανένας δεν ξέχασε τον σκαιό τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση περιέβαλε με αριστερή… ευαισθησία όσους διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής, αλλά και φοιτητές, εργαζομένους και δημοσίους υπαλλήλους στις κατά καιρούς διεκδικήσεις τους.

Και, φυσικά, κανένας δεν ξεχνά το «αριστερό» ξύλο που έπεσε στην πλάτη των συνταξιούχων, όταν οι σεβάσμιοι απόμαχοι του εργασιακού βίου τόλμησαν να υπενθυμίσουν στον τότε ένοικο του Μαξίμου ότι με τα ψίχουλα που τους έδινε δεν μπορούσαν να ζήσουν.

Η ενόχληση του κ. Τσίπρα και η ζημιά που υπέστη το τρυφερό προφίλ του ήταν τέτοιες, ώστε οι σύμβουλοί του τού εισηγήθηκαν να κλείσει η οδός Ηρώδου Αττικού που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου ο «Λουδοβίκος της Αριστεράς» να μην έρχεται σε στενή επαφή με τη δυσαρέσκεια των υπηκόων…

Ήταν η πρώτη φορά που μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Αθήνας έκλεισε με αστυνομικά οδοφράγματα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή και αφόρητη ενόχληση στους πολίτες, που διαπίστωσαν τις απωθητικές συνήθειες μιας επηρμένης εξουσίας.

Επί ημερών Τσίπρα έπεσε ανελέητο ξύλο στους αθηναϊκούς δρόμους, αλλά, σύμφωνα με τη ρητορεία των επαγγελματιών του κόμματος, ήταν λελογισμένο. Οι άνθρωποι του τότε καθεστώτος υποστήριζαν ότι έβαλαν δικλίδες ασφαλείας στην Αστυνομία, την ώρα που η κρατική καταστολή στους δρόμους οργίαζε

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page