Στο νοσοκομείο 20χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson!

Date: 07/07/2021 Time: 13:46

Στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 20χρονη γυναίκα, κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία, η οποία εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson!

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό σάιτ, flamis.gr, η νεαρή γυναίκα είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο. Έτσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 εκχυμώσεις σε κάθε πόδι της. Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο, όπως και έγινε. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της. Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της καλυτέρευσε, ενώ πρόλαβαν τυχόν συμπτώματα παράλυσης. Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page