Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην συνεργάτης του Καραμανλή, Γιάννης Λούλης

Date: 24/01/2021 Time: 10:06

Ο εμπνευστής της θεωρίας του ώριμου φρούτου Γιάννης Λούλης και πρώην σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή, συνεργάζεται πλέον με τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ «δυναμώνουν όλο και περισσότερο οι φωνές των πηγών μου στο ευρύτερο περιβάλλον της Κουμουνδούρου που κάνουν λόγο για ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, ακόμη και για απευθείας επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον επικοινωνιολόγο και εμπνευστή των πολιτικών θεωριών του “μεσαίου χώρου” και του “ώριμου φρούτου”, γνωστών από την περίοδο του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Λούλη.

»Δεν είχε περάσει, άλλωστε, απαρατήρητο από τους “παλαιούς” και έμπειρους συνομιλητές μου του χώρου ότι οι πληροφορίες περί επικοινωνίας των δυο τους υπάρχουν από τον περασμένο Οκτώβριο και συμπίπτουν χρονικά με την περίοδο που άρχισαν να ακούγονται ιδέες και λεξιλόγιο που παραπέμπουν στο πολιτικό και επικοινωνιακό σκεπτικό του γνωστού επαγγελματία, όπως και με διακριτικές αλλά ξεκάθαρες αλλαγές στο προφίλ του Τσίπρα.

»Οπως, για παράδειγμα, οι προσωπικές επισκέψεις ανά την Ελλάδα με τον ήπιο Ανδρέα Ξανθό στο πλάι του και οι επαφές με φορείς που παραδοσιακά θεωρείται ότι εκπροσωπούν τα μεσαία παραγωγικά στρώματα. Ανοικτούς διαύλους με τον Λούλη, άλλωστε, είχε ο Τσίπρας και την περίοδο που βρισκόταν στο Μαξίμου, έστω κι εάν δεν προέκυψε τότε μια μονιμότερη συνεργασία».

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page