Στέφανος Γκέκας: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν ο μοιραίος άνθρωπος που κατέστρεψε την Χρυσή Αυγή

Date: 22/11/2020 Time: 13:42

Στη λήθη έχει αρχίσει να περνάει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, και η απόσταση σταδιακά βοηθάει για περισσότερο ψύχραιμα συμπεράσματα.

Το Μακελειό συνομίλησε με ένα παλιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που ήταν υπεύθυνο για την περιφέρεια της Μακεδονίας, τον Στέφανο Γκέκα.

Και επειδή έφυγε νωρίς (από το 2002) γλύτωσε την μετάλλαξη που υπέστη σταδιακά η Χρυσή Αυγή, η οποία έφτασε στις μέρες μας να μην έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε εκεί κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Η συζήτηση έγινε σε πρωθύστερο χρόνο και είχε στόχο να εξερευνήσει τις αιτίες που οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην παρακμή και στα όσα μοιραία επακολούθησαν και τα οποία για όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Κοινός τόπος για όλους τους εθνικιστές είναι κατ΄αρχήν ότι στην πλάτη της Χρυσής Αυγής στήθηκε ένα παιγνίδι για να χτυπηθεί ο ελληνικός εθνικισμός. Δυστυχώς το παιγνίδι αυτό ευνόησε με πράξεις ή παραλείψεις και ο γ.γ της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει η Ελλάδα μια σοβαρή εθνικιστική βάση, που θα ήταν και η πραγματική αντιπολίτευση στην αριστερά και την ψευτοδεξιά των μασόνων και των θαμώνων του Κολωνακίου.

Όσοι βρέθηκαν τα πρώτα χρόνια στην Χρυσή Αυγή ξέρουν ότι από εκεί πέρασαν κάποιοι από τους καλύτερους Έλληνες, κάτι που όπως έμεινε ανεκμετάλλευτο και το χειρότερο έδωσε την δυνατότητα στο πολιτικό κατεστημένο να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα, η ανάταξη του οποίου θέλει σχεδόν ημίθεους, από αυτούς που όμως μόνο ο εθνικισμός μπορεί να βγάλει.
Ο Στέφανος Γκέκας είναι σήμερα επικεφαλής του ΑΡΜΑΤΟΣ, ενός συνδέσμου εθνοφυλετικής αναπλάσεως, όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο. Παλεύει δηλαδή για κάτι που στην σημερινή Ελλάδα μοιάζει αδύνατο, σχεδόν μεταφυσικό, καθώς η χώρα δέχεται ένα άνευ προηγουμένου καθοδηγούμενο εποικισμό, στον οποίο προς στιγμή κανένας δεν αντιδρά.
Εξ΄ου και ο βρώμικος και χυδαίος πόλεμος που γίνεται εναντίον του με όλα τα μέσα. Ακολουθεί εν συνεχεία η συζήτησις:

Ερ: Διατελέσατε στο παρελθόν στέλεχος της ΧΑ. θέλουμε να μας πείτε τους λόγους που σας ώθησαν στο να αποχωρήσετε.

Απ.:
Αφορμή υπήρξε η πρόθεση του Ν. Μιχαλολιάκου να συνεργασθεί με τον Καρατζαφέρη στις δημοτικές εκλογές του 2002. Όμως αυτή ήταν μόνον η κορυφή του παγόβουνου.
Η Χρυσή Αυγή υπήρξε μία τραγελαφική σύνθεσις αντιθέτων ποιοτήτων: Η ευγένεια δίπλα στην ποταπότητα, η κλασσική αισθητική δίπλα στην κακογουστιά, η καλοπιστία δίπλα στην υστεροβουλία, ο μάχιμος ιδεαλισμός πλάι σε κομπλεξικούς ανικάνους που κάλυπταν μαστορικά την δειλή τους αναξιότητα πίσω από κούφιες μεγαλοστομίες και φανταχτερά ηρωοφανή εξώφυλλα δίσκων χωρίς κανένα εσωτερικό αντίκρυσμα κ.ο.κ..
Και φυσιολογικώς το αποχαλινωμένο κι ανεξέλεγκτο κατώτερο πάντα κατατρώγει ως σαράκι και καρκίνος τον υγιή ιστό. Θα έπρεπε δε κανονικώς και ειδικώς υπό το φως των Ιδεών, που ανεπαρκώς επεκαλούντο, τα κατώτερα στοιχεία να απεκβληθούν ως τάχιστα – και να υπάρξει ορθή αξιολογική διαβάθμιση ατόμων και ιδεών εσωτερικώς.
Όμως εν προκειμένῳ, κακή τη μοίρα, κύριος καταλύτης κατωτέρων ποιοτήτων ήταν ο ίδιος ο “αρχηγός” της ΧΑ. Ο οποίος απεναντίας εφρόντιζε να περιορίζει, υποσκάπτει και τελικώς να εξοβελίζει κάθε εύρωστο εκπρόσωπο των ανωτέρων τάσεων – και άρα και την αντίστοιχη διάκριση και ποιοτικήν ευγένεια.

Εξαιρέσει της περιπτώσεως συναγωνιστή Γιαννόπουλου, τον οποίον ελάχιστα εγνώρισα και που ο σουλτάνος της Χρυσής Αυγής ξεφορτώθηκε με τις συνήθεις του δολοπλοκίες, ήμουν ο μόνος ισχυρός παράγων που ο ΝΓΜ αδυνατούσε να ελέγξει. Όμως μονίμως υπέσκαπτε το έργο μου, ως δολιοφθορέας της Κινήσεως, της οποίας παρίστανε τον αρχηγό.

Ο Μιχαλολιάκος ήταν σε όλα ο αντίθετος εμού πόλος.
Άρα το εκπληκτικό δεν ήταν που έφυγα αλλά μάλλον το ότι παρέμεινα στην ΧΑ και μετά το 1993, οπότε απελύθην από τις Ειδικές Δυνάμεις, όπου είχα υπηρετήσει επί διετίαν ως ΔΕΑ μετά την εκ Δανίας επάνοδό μου.
Ως περιφερειάρχης Βορείου Ελλάδος ήμουν αρκετά ανεξάρτητος, οπότε αγωνίστηκα για το βέλτιστο μέσῳ των δεδομένων πλαισίων, μακριά από το κέντρο της νόσου.

Δημιούργησα έτσι προς τα έσω μίαν μοναδική αγωνιστική και πνευματική ατμόσφαιρα με κέντρο την Θεσσαλονίκη – και προς τα έξω έναν ανεπανάληπτο οργασμό δράσεως καθ’ όλην την Β.Ελλάδα. Αποκορύφωμα παγκοσμίου ακτινοβολίας το Συνέδριο του Φιλύρου (24-5/10/1998), όπου προσήλθαν μορφές όπως ο δρ. William Pierce της National Alliance (ΗΠΑ), η θρυλική Florentine Rost van Tonningen (Ολλανδία), ο αείμνηστος Léon Strydom από τη Ν.Αφρική – αλλά όχι ο Μιχαλολιάκος από την Αθήνα – ίσως σε κάποιαν ἐξαρση αυτογνωσίας του!

Ο Μιχαλολιάκος φαινομενικώς μεν, θεατρικώς, ανεχόταν την δράση μου, εξ άλλου εγώ δημιούργησα την υποδομή στην Βόρειο Ελλάδα – όμως τὴν υπέσκαπτε με υπόγειες διαδρομές, ίντριγκες, διασπορά ψευδών, καλλιέργειαν παρασίτων κ.ο.κ.

Η ΧΑ δεν είχε λοιπόν αρχηγό: Διότι κανείς αρχηγός δεν μπορεί να υποσκάπτει την ίδια του την Κίνηση λειτουργώντας υπογείως ως δολιοφθορέας.

Νονό είχε αντί αρχηγού, στον οποίο κάθε στοιχειώδης στρατιωτική συνέπεια και οργανωτικότητα είναι φύσει ξένη και με τον οποίον αδύνατον κάποιος να κάνει συμφωνία κυρίων. Αργόσχολος και φυγόπονος, λειτουργεί ψευδώς (ψευδολειτουργεί…), με προχειρότατο μέσο το αυτόματο ή συστηματικό ψεύδος: Με μίαν μοναδική ξετσιπωσιά, της οποίας μόνον σε έναν έχω ξαναδεί παρομοἰαν – δυστυχώς πάλιν εκ του κατακηβδιλωμένου δήθεν εθνικού “χώρου” προερχόμενο…

Ερ: Μιας και αναφέρεστε σε αργοσχολία, πιστεύετε πως έχουν βάση κάποιες παλαιές καταγγελίες περί έμμισθης σχέσης του ΝΓΜ με την ΚΥΠ;

Απ: Άλλο τι πιστεύω, άλλο τι μπορώ να αποδείξω – και δεν διαθέτω απτά ντοκουμέντα.
Όμως το υπό επωνυμίαν “Stay Behind” (στην δε Ιταλία ”Gladio”) γνωστὀ σχέδιο αμερικανικών υπηρεσιών μετά τον Β΄ΠΠ κατά τόπους εργαλειοποίησε παρακρατικά αθύρματα προκειμένου αυτά, ως δήθεν “εθνικισταί”, “φασίστες” ή “εθνικοσοσιαλισταί” να προβούν σε τυφλές βομβιστικές ενέργειες με αθώα θύματα, ώστε το Σύστημα να ενοχοποιήσει, λερώσει και πλήξει βαρύτατα τον συγκεκριμένο χώρο. Έτσι από κατευθυνομένους προβοκάτορες έγινε π.χ. η βομβιστική επίθεση στον σταθμό της Μπολόνιας και στην Γερμανία στο Oktoberfest του Μονάχου.

Και στην Ελλάδα επίσης διάφοροι, όπως ο ΝΓΜ, προφανώς έπαιξαν παρόμοιο ρόλο (συνειδητώς ή και δυνάμει βλακείας) κατευθυνομένου αθύρματος του παρακράτους. Ο διοικητής του (καθώς υπηρετούσε την θητεία του σε νησί κατά τις ανακρίσεις) ομολόγησε ότι εδέχθη αφόρητες πιέσεις ώστε να τα κουκουλώσει όπως-όπως. Ο ΝΓΜ έπεσε στα μαλακά…

Για δε τις τότε καταθέσεις του δεν θά πρεπε νάναι περισσότερο υπερήφανος από ό,τι για την λιγδιάρικη απολογία του την περασμένη άνοιξη, όταν πάλι κατέδιδε τους πάντες αποποιούμενος κάθε ιδίαν ευθύνην, όπως συνηθίζει…
Πάντως είναι ιδιαιτέρως ενδεικτικό των συναφειών ότι εκείνης της εποχής τα παρακρατικά ανδρείκελα εξακολουθούν έκτοτε και ώς και σήμερα να πρωτοστατούν ως κεντρικοί σταθμοί ευτελισμού, καπελώματος, αλλοιώσεως και κατασπιλώσεως των Ιδεών που οι ίδιοι παραπλανητικώς ως καρνάβαλοι φορούν ως εξωτερικό μανδύα – αλλά και κατασπιλώσεως των όποιων επίφοβων πραγματικών τους εκφραστών: και ο νοών νοείτω!

Ερ: Θέλουμε να μας εξηγήσετε τι πιστεύεται ότι ήταν αυτό που οδήγησε την ΧΑ στο άδοξο τέλος, με την άλλοτε κοινοβουλευτική της ομάδα και αλλά και άλλα στελέχη της να είναι σήμερα φυλακισμένα.

Απ: Η Κίνηση ήταν ουσιαστικά ακέφαλη. Ακαθόριστες διεργασίες μιάς θαμπής καμαρίλας καθόριζαν εξελίξεις, βάσει των διακυμαινομένων μικροϋπολογισμών και καπρίτσιων ενός ψυχικώς διαταραγμένου οπορτουνιστού.
Που ήθελε γύρω του ασυγκρότητα άτομα χωρίς ιδίαν βούληση και σταθερές αρχές.
Με ένα άρρωστο κλίμα ολοκληρωτικής υποτακτικότητος αβούλων στελεχών απέναντι στον νονό, ανίκανο ακόμη και τον εαυτό του να οδηγήσει, ήταν τελείως αδύνατον όχι να οδηγηθεί το σκάφος προς κάποιο τελικό στόχο αλλ’ έστω και στοιχειωδώς να πλοηγηθεί ασφαλώς διαμέσου των υφάλων.

Έτσι π.χ. ωσάν ναρκωμένοι υπέκυψαν 2012 σε μια παραληρηματική ψευδαίσθηση περί παντοδυναμίας, όπως συνήθως συμβαίνει με μικρανθρώπους που αποκτούν δυσανάλογη δύναμη – παρότι δεν απαιτούσε υψηλήν νοημοσύνη για ν’ αντιληφθούν πως το κατεστημένο παραμόνευε να τους συντρίψει, προκειμένου δι’ αυτών των αμοίρων μοιραίων να πλήξει όχι αυτούς τους ίδιους αλλά την υποτιθεμένην ταλαίπωρη “ιδεολογία” και τις μελλοντικές της προοπτικές αυθεντικής πολιτικής εκδιπλώσεως…

Επαλήθευσαν οι απίθανοι όλες τις στρεβλές καρικατούρες, που το σύστημα προπαγανδίζει ως δήθεν “κλασσικοὺς τύπους” εθνικιστή/“φασίστα”.
Στο Σύστημα φυσικά βολεύει άριστα η ταύτιση της Ιδεας με τέτοιες ευτελείς απομιμήσεις – και η διά μέσου τέτοιων κωμικοτραγικών αστοχιών γελοιοποίηση και ποινικοποίηση της Ιδέας!

Αυτά βεβαίως για εμένα ήσαν δεδομένα και προβλέψιμα, συνεπώς δεν εξεπλάγην καθόλου από το συνολικό φιάσκο της ΧΑ: Απεναντίας, ήμουν βέβαιος γι’ αυτό.
Είχα μάλιστα προβλέψει όχι μόνο την πτώση αλλά και την άνοδο της ΧΑ εις ανύποπτον ήδη χρόνον (2010), οπότε στην ιστοσελίδα https://www.armahellas.com/ του Άρματος ξεκίνησα τους “Οιακισμούς” – ενώ πέρυσι στους “Οιακισμούς 24” ανεκεφαλαίωσα περί ΧΑ…

Διεμαρτύροντο πως τους απέκλειαν από τα ΜΜΕ, όμως διεπιστώσαμε ότι τούτο μάλλον τους προφύλασσε από δημοσίαν έκθεση μιας καθόλου ευγενούς παρουσίας τους στις οθόνες… Ὀπου είδαμε να ψεύδονται προκλητικώς και προς την ελαχίστην νοημοσύνην, να τσιρίζουν ως νευρόσπαστα, να καταβρέχουν και ξυλοκοπούν γυναίκες κ.ο.κ.!
Αν τουλάχιστον είχαν διδαχθεί από τον αριστοτέχνη της τηλεοπτικής αντιδικίας Κωνσταντίνο Πλεύρη! Που όμως ως θρασύδειλα προπετή χαμίνια του λιμανιού απείλησαν να ξυλοκοπήσουν, με αναίδεια που δεν θα περιμέναμε ούτε από τον έσχατο απόπατο…

Και τί σχέσιν μπορεί να έχουν τέτοια άτομα με τα ευγενή Ελληνικά ιδεώδη και πρότυπα;
Όταν δε οι πιέσεις προς εκλεγέντα επαρχιώτη βουλευτή να παραιτηθεί (υπέρ …της οικογενείας!) δεν απέδιδαν, εκείνος εδέχθη τέτοιες ασύλληπτες απειλές υπό ανωνύμων ρουφιάνων του “αρχηγού”, ώστε αναγκάστηκε να ενδώσει.
Αναίσχυντες φαυλοκρατικές πρακτικές τσιγγάνων του υποκόσμου – και όχι βεβαίως κάποιων … εκπροσώπων της φυσικής αριστοκρατίας του Έθνους!
Συμπερασματικώς λοιπόν: Θύματα της εκτροχιασμένης ΧΑ δεν ήσαν οι Πακιστανοί και οι κομμουνισταί – αλλἀ οι αγνοί αγωνισταί της Εθνοφυλετικής Ιδέας και προπαντός η ίδια η Ιδέα τελικώς!

Ερ.: Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Πόσο νομίζετε ὀτι ευσταθεί η απόφαση περί ΧΑ ως “εγκληματικής οργάνωσης”;

Απ.:
Είναι αστείο να καταδικάζεται η ΧΑ ως “εγκληματική οργάνωση”: Καταρχήν, ποιά οργάνωση;!!!
Τα φανταστικά “τάγματα εφόδου” και κάποιοι πλαδαροί ασυντόνιστοι χοντρούληδες με στολές παραλλαγής ανάμεικτες με παρδαλά ρούχα, μάλλον σε κλώουν τσίρκων παρέπεμπαν.
Ήταν παρωδία οργανώσεως και ευτελισμός κάθε εννοίας πειθαρχημένης μαχιμότητος – με εξώφθαλμα οχλοκρατικά χαρακτηριστικά.

Βεβαίως ο πονηρός Σαμαράς που, αντίθετα με τους Μπούκουρες (και τις ατυχείς σκηνοθετημένες μαζώξεις με τα λοιπά “μάχιμα” … μπουρέκια του Μιχαλολιάκου, που έγιναν καπνός μόλις μυρίστηκαν φωτιά!), εκτός από πίτσες και πεϊνιρλί (όπως ισχυρίστηκε μέσῳ του συνηγόρου του απολογούμενος/κλαυθμηρίζων ο άλλοτε εκλεκτός του “αρχηγού”!!!) ξέρει κι άλλα κόλπα να κάνει, φυσικά και δεν άφησε την ευκαιρίαν ανεκμετάλλευτη.

Εν ολίγοις: Οι στολές παραλλαγής δεν κάνουν τους στρατιώτες!
Κεντρικό στοιχείο του (πολιτικού) στρατιώτου είναι το φρόνημα, η συγκρότηση, ο χαρακτήρας και το εσωτερικό ιδεακό έρμα.

Τα οποία η ΧΑ μόλις έσφιξαν τα ζωνάρια από τα τέλη του 2013 κατέδειξε ότι απουσίαζαν τραγικώς από τις τάξεις και τα στελέχη της.

Τα οποία και τόσο άδοξα κατέπεσαν σαν ξερά φύλλα από ένα νεκρωμένο δένδρο, διότι οι ρίζες του παραήσαν επιφανειακές κι έτσι δεν άντεξε στην πρώτην αναβροχιά, θύελλα και κακουχία…
Ουχ ήσσον εν τούτοις τα φαντασμένα τους κοκορέματα δίχως αντίκρυσμα, σήμα κατατεθέν της εκ-κεντρωμένης ΧΑ, τους κατέστησαν πανεύκολη λεία!

Και που ήσαν, λοιπόν, εκείνα τα … φοβερά “τάγματα εφόδου” π.χ. όταν δολοφονήθηκαν τα δύο παιδιά; Όταν συνέλαβαν τον πυρήνα της κινήσεως; Όταν η μαθητική νεολαία εδονείτο με εθνικό παλμό κατά της προδοσίας της Μακεδονίας; Όταν, όταν, …!

Τι εκπαίδευση/αγωγή παρέσχε η Χρυσή Αυγή στον τόσον κόσμο που την εμπιστεύθηκε; Λόγου χάριν το λέω φυσικά, ποιος να παρείχε τι…

Αντ’ αυτών έβαλε ο μεγάλος “αρχηγός” ένα φαντασμένο κοριτσόπουλο, την κόρη του, να μετατρέψει το Μέτωπο Νεολαίας σε κλαμπ κουτσομπολιού και κατάπτυστης οσφυοκαμψίας νέων ανδρών μπροστά της! Η οποία και εδήλωνε σε συγκεντρώσεις και “κόρη ενός φυλακισμένου πατέρα… εκτός από αρχηγός”! Και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Για ποιάν οργάνωση μιλάμε λοιπόν;;;
Η καμαρίλα της ΧΑ λειτουργούσε ακριβώς με γυναικείους όρους μαιναδικού τύπου μνησικακίας, υστερικής κυκλοθυμίας, υπογείων διαδρομών, ρουφιανοκρατίας, οργιάζοντος κουτσομπολιού, ναρκισσιστικής επιδειξιομανίας και πονηράς ιδιοτελείας!
Εγγενώς δε ανίκανη να δράσει, μονίμως αντι-δρούσε σπασμωδικά.

Είναι επίσης αστείο να κατηγορείται π.χ. η ΧΑ για τον φόνο ενός πολιτικώς ασημάντου μανιακού αντιλευκού σκουπιδοποιού, παρότι ο κρεττίνος που παρίστανε “αρχηγό” της αδοκήτως έσπευσε να προσδώσει … “πολιτικό χαρακτήρα” στην συμμοριακή εκείνη τυχαία συμπλοκή!

…Αναλαμβάνοντας το 2015 (για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή του!) … “πολιτική ευθύνη” και στρώνοντας τον δρόμο για συλλογική ποινική καταδίκη!
Αυτός που ουδέποτε απεδέχθη ίχνος πραγματικής ευθύνης, σε μιαν έκρηξη βλακείας ανέλαβεν αίφνης μίαν ανύπαρκτη πολιτική ευθύνη ενός χουλιγκανικού τύπου φόνου! Πόσο πιο παρωδία ηγἐτου μπορεἰ να είναι κάποιος!
Τα δε προσχηματικά “ιδεώδη” της παρηκμασμένης ΧΑ, που τελικά γειώθηκαν στην τετριμμένη κοινοτυπία “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”, απεδείχθησαν κι αυτά ευτελή μέσα παγιδεύσεως και καθυποτάξεως στην … οικογένεια Μιχαλολιάκου.

Οργάνωσις όμως σημαίνει δομήν, ιεραρχίαν, ευθύνην, τάξη, Αρχές. Και φτιάχνεται από άνδρες. Η γλοιώδης περιρρέουσα καμαρίλα και οι περιστασιακοί αναλώσιμοι ρουφιάνοι δεν συνιστούν ούτε οργανωτική δομή ούτε ιεραρχία. Οι δε ρυπαροί διαδικτυακοί συκοφάντες και υβρισταί δεν επιτελούσαν ιδιοφυείς πολιτικές δράσεις εξουδετερώσεως επικινδύνων προσωπικοτήτων, ώ αισχροί Μάστορες της γαλειφιάς, αλλά ιοβολίαν εχιδνών…

Πέραν της δεδομένης κωμικοτραγικής πραγματικότητος της ΧΑ όμως, τα αστικά δικαστήρια του Συστήματος εκμεταλλεύονται, υποτακτικώς συντονισμένα με την σάπια μαρξιστόπληκτη νομενκλατούρα και το αναρχορέμπελο κράτος/παρακράτος της, τις τέλειες ευκαιρίες που ηλιθίως τους χάρισαν οι μοιραίοι κι ανερμάτιστοι ιδεολογικοί κλώουν του ΝΓΜ, ώστε με την όλη εκκωφαντική σκηνοθεσία να ολοκληρώσουν τον αποπροσανατολισμό του επί σφαγήν αγομένου ηλιθίου απεθνισμένου πλήθους!

Διότι φυσικά η κρατούσα γελοία και κακοστημένη απομίμηση κράτους, προθύμως υποταγμένη και υποθηκευμένη στην παγκόσμια νομισματική μαφία διά των εγχωρίων διεφθαρμένων και προδοτικών κομματικών συμμοριών, έσπευσε ν’ αδράξει την μοναδική αυτήν ευκαιρία πανηγυρτζίδικης αυτο-επιβεβαιώσεως, στήνοντας ένα θορυβώδες τσίρκο αυτοθωπείας της εν μέσῳ μιας αφιονισμένης καμπάνιας ολικής συγχύσεως, διαστροφής εννοιών και παρερμηνείας καταστάσεων και υπό τις απολιθωμένες συμμοριτικού τύπου αλλοπρόσαλλες κραυγές ενός καλοκουρδισμένου αφιονισμένου εθνομηδενιστικού όχλου, που καλύπτει και κολακεύει την χαμερπή του ποταπότητα πίσω από ψευδοανθρωπιστικές κορώνες και κακόγουστες χιλιοανεβασμένες κουκλοθεατρικές παραστάσεις δρόμου πέριξ του κακοστημένου οχλοδικείου…

Οχλοδικείου-στρεψοδικείου κατευθυνομένου από τα σάπια ΜΜΕ δίκην υποβολέων-επιβολέων, την μαντάμ που παριστάνει την πρόεδρο δημοκρατίας, τον πρωθυπουργεύοντα συστημικό υπαλληλίσκο που κατά διακήρυξή του έχει αναλάβει τον εκτοπισμό και ξερίζωμα του Ελληνικού Έθνους (ή του “νατιβισμού”, κωδικοποιημένα!) και σύγκληρο το παρατρεχάμενο ανθελληνικό μπολσεβικαριό πάσης αποχρώσεως – προς γνώσιν, εκφοβισμόν και συμμόρφωσιν και προς καθολικήν υποταγήν των ναρκωμένων ραγιάδων!

Τέλος είναι γελοίο να μεγαλοποιούνται κάποιες επιλεγμένες συγκρούσεις στο γενικώς βίαιο περιθώριο μεταπολιτευτικών πολιτικών περιχαρακώσεων στην μία και μοναδική περίπτωση των θλιβερών ανεξελέγκτων ερασιτεχνών της ΧΑ, όταν πολύ χειρότερα συστηματικώς παραβλέπονται – η δε Αριστερά από το 1974 ασκεί μίαν καθολική τρομοκρατία σ᾿ όλα τα επίπεδα και μία πραγματικά οργανωμένη εγκληματικότητα τεραστίων διαστάσεων, προ της οποίας ωχριούν οι εγκληματικές οργανώσεις του υποκόσμου, όμως απολαύουσα πλήρες άβατο πολλαπλώς και ιδιότυπη προστασία! Τούτο είναι μεν πασίγνωστο, όμως στην χώρα των μηντιοθραμμένων σαβουροφάγων και των μακαρίως πλανωμένων λωτοφάγων δείχνουν αίφνης όλοι να το έχουν ξεχάσει! Και να εξανίστανται π.χ. μόνον όταν συμπλέκονται “καλλιτέχνες”, που οραματίζονταν φωναχτά να κρεμάνε πατριώτες από τα έντερά τους – ή τα … αθώα και αγαθοεργά καλόπαιδα του ΠΑΜΕ!!! Ενόσῳ μάλιστα εκθειάζεται ο αναρχομπολσεβικικός συρφετός, που υπό κρατικήν κάλυψη καίει, ρημάζει, δολοφονεί, τρομοκρατεί ανενόχλητος – καίγοντας ελληνικές σημαίες και απροκάλυπτα ξερνώντας ηδυπαθώς συνθήματα του τύπου “Έλληνα λεβέντη, στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο μεγάλο γλέντι”!!!
Αυτός ο συρφετός εκφράζει την ίδια εθνομηδενιστική κόλαση όπως και οι χρηματισταί της Goldman Sachs και τα επιτετραμμένα τους “ευπρεπή” αστικά πολιτικά ανδρείκελα…

Ερ: Πολλοί ρίχνουν ευθύνες στον Μιχαλολιάκο για την σημερινή κατάσταση. Συμμερίζεστε (και εάν ναι γιατί;) την άποψη;

Απ:
Ο Χ.Κουσουμβρής, που τον έζησε από πολύ κοντά, εύστοχα τον εχαρακτήρισε ως έμπορο νεανικών ονείρων κι εκμαυλιστή νεανικών ψυχών.

Αυτός ο απίθανος τυπάκος μπορεί να πιάσει χρυσάφι και να το μετατρέψει σε κόπρανα – κι αυτό ακριβώς ἐκαμε! Δεν είναι λίγο αυτό… Είναι η αντίστροφη Αλχημεία!
Παραγέμισε λοιπόν η ΧΑ με αχρεἰους και κενούς Μπουκουροειδείς λουκουμάδες, θρασείς στην ευμάρεια και γλοιώδεις στην δυσχέρεια – καθ’οδόν εξισώνοντας στα απορημένα μάτια του κόσμου και στα περιχαρή βλέμματα των θριαμβολογούντων μπολσεβίκων τον εθνικισμό με τον παροιμιώδη χρυσαυγίτικο ουγκανισμό.
Όμως ο μονίμως ανεύθυνος ακόμη και για την ιστοσελίδα του “αρχηγός” της μαύρης συμφοράς εξακολουθεί ακόμη να παριστάνει το θύμα και τον μάρτυρα!

…Βρέθηκε να μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στην μοναδικώς ευνοϊκή περίσταση της Ιστορίας – την οποίαν μετέτρεψε σε φοβερό μπούμερανγκ για τον εθνικισμό!
Βεβαίως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι άλλο. Κάποτε προειδοποιούσα, όμως εις ώτα μη ακουόντων!
Υπήρξαν κάποιες λίγες ποιοτικές εξαιρέσεις μέχρι τέλους πέπει να πω, όμως σχεδόν πάντα παρέμεναν εκτός της κεντρικής σκηνής.

Εξαίρεση χαρακτηριστική απετέλεσαν οι τελευταίες επιλογές για την Ευρωβουλή! Τότε είπα πως υπερβολικήν τιμήν της περιποιούν έντιμοι ιδεαλισταί όπως ο Γιάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου. Η πρόσφατη έξοδος από το αρρωστημένο παράκεντρο του ΝΓΜ θα τους τιμούσε πολύ περισσότερο, αν είχε γίνει νωρίτερα – όμως έτρεφαν και αυτοί τις αυταπάτες τους μέσα στον παραισθησιακό μικρόκοσμο της ΧΑ…

Μπορεί δε ο Γιάννης Λαγός να μη διαθέτει ακαδημαϊκά πιστοποιητικά, όπως ο έτερος εξόχως λόγιος ευρωβουλευτής, όμως επέδειξε παραδειγματική μαχητική στάση έναντι των εγκαθέτων του Συστήματος.
…Όπως και ο Χρήστος αίφνης, που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια μαχιμότητα! Φαίνεται πως “τὸ αγώ(γ)ι ξυπνάει τον αγωγιάτη”…

Ερ: Υπάρχει χώρος στη Ελλάδα για πατριωτικό κόμμα που θα εκφράσει με ”υγιή τρόπο” τους Ελληνες;

Απ.:
Εξ ορισμού και εκ φύσεως το δημοκρατικό σκηνικό αποτελεί πεδίο παρασιτικού τύπου δράσεως βάσει απατηλών εντυπώσεων προς τις μάζες. Άρα και φυσικό πεδίο εκδιπλώσεως απατεώνων, φελλών, τενεκέδων.
Αφετέρου το αξιακώς ανεστραμμένο οχλοκρατικό πλαίσιο τελικώς διασφαλίζει την κατρακύλα προς πλήρη διάλυση και άμορφο πολυφυλετικό χάος. Το χρήμα και ο έλεγχος των ΜΜΕ προς επηρεασμό των μαζών είναι το ζητούμενο στην δημοκρατία. Η δε αντιστροφή των αξίων είναι στο κύτταρο της δημοκρατίας. Συνεπώς και το πιο ευφάνταστο θετικό σενάριο θα ήταν αδύνατο να οδηγήσει προς ουσιαστική εθνική αναγέννηση. Το πολύ να ασκηθεί προσωρινή αντίσταση: Όμως ποτέ αναστροφή και αναγέννηση!

Διότι άλλο τα παυσίπονα, άλλο η θεραπεία!
Θεραπεία που θα προϋπέθετε κεντρικήν κατεύθυνση από κάποιον πυρήνα αληθινών αρίστων ζυμωμένων στην εθνοφυλετική Ιδέα, με στόχο την ωρίμανση και ανάδειξη ολοκληρωμένων μαχητών.

Η εξαφάνιση του νοσηρού συμπλέγματος της ΧΑ αποτελούσε μεν αναγκαίαν συνθήκη για μια τέτοιαν εξέλιξη, όμως όχι και ικανήν. Η κόπρος του Αυγείου, επιχρύσου ή επιχρίστου με οποιοδήποτε γυαλιστερό γλοιώδες επίχρισμα, πρέπει προηγουμένως να σαρωθεί από έναν αφρίζοντα καταρρακτώδη Αλφειό, που θα καθαρίσει τον τόπο.
Μέχρι να γίνει αυτό, το μόνο που θα εξακολουθήσει να φυτρώνει και ευδοκιμεί στον ταλαίπωρο “χώρο” θα είναι τσουκνίδες, γαιοσκώληκες, αναρριχητικοί σαλίγκαροι, παγώνια, τρωκτικά, χαμαιλέοντες και γαϊδουράγκαθα!

Πηγή: makeleio.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page