Στα τάρταρα της τηλεθέασης η συνέντευξη του νέου σοσιαλιστή «μεσσία»

Date: 12/01/2022 Time: 18:40

Το χθεσινοβραδινό δελτίο του Alpha τα πήγε πολύ χειρότερα με καλεσμένο τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκαλώντας απορία στον δημοφιλή παρουσιαστή και τους συντελεστές. Όπως γράφει το E-tetradio.gr, η τηλεθεάση από το 14,3% έπεσε στο 10,4%.

Τα δημοσκοπικά ευρήματα που θέλουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να καλπάζει, δεν επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον ως προς το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις απόψεις που εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος θα περίμενε ότι μία αντιγραφή των θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα τραβούσε την προσοχή των πολιτών. Διότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εχθές εμφανίστηκε ως αντιγραφέας της πολιτικής Μητσοτάκη με μερικές τροποποιήσεις. Πλειοδότησε ως προς την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, μειοδότησε ως προς την διατίμηση του πλαφόν στα PCR.

Συντάχθηκε όμως πλήρως ως προς την μη αναγκαιότητα επιβολή οικονομικών κυρώσεων προς την Τουρκία, γιατί έτσι θα υποφέρουν οι τούρκοι πολίτες! Προφανώς για τον κύριο Ανδρουλάκη, οι Ρώσοι πολίτες που υπόκειται σε οικονομικές κυρώσεις για ασήμαντη αφορμή συγκριτικά με τα τουρκικά εγκλήματα, είναι άξιοι βασανιστηρίων…

Δείτε την συνέντευξη:

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page