Σοκ στον Ερυθρό Σταυρό! Αλβανός, έκλεισε τον αναπνευστήρα 76χρονου, επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Date: 08/04/2021 Time: 16:54

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκληματικής ενέργειας σημειώθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός το απόγευμα της Τετάρτης!

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου βρήκε νεκρό έναν 76χρονο ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε απλή κλίνη Covid-19, επειδή σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίς ημέρες. Έκπληκτοι γιατροί και νοσηλευτές εντόπισαν ότι τα καλώδια του μηχανήματος παροχής οξυγόνου είχαν υποστεί φθορά, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το σύστημα συναγερμού της συσκευής. Αμέσως ειδοποιήσαν τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού όλα έδειχναν ότι κάποιος ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον θάνατο του ηλικιωμένου.

Στο διπλανό κρεβάτι

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπεύθυνος για τον θάνατο του 76χρονου, είναι ένας 60χρονος ασθενής, αλβανικής καταγωγής που νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Ο 60χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να πάσχει από προβλήματα ψυχιατρικής φύσης, έκλεισε το μηχάνημα παροχής οξυγόνου επειδή τον… ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε.

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε σύλληψη του 60χρονου καθώς νοσηλεύεται με κορωνοϊό, όμως έχουν ήδη συντάξει δικογραφία σε βάρος του και έχουν συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία για την δράση του. 

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page