Σφοδρή κριτική Κ. Φαρσαλινού σε κυβέρνηση: «Που βρίσκεται τελικά ο πάτος στο βαρέλι;»

Date: 10/08/2022 Time: 11:01

Με νέα του ανάρτηση ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία… συνεχίζει να μας απασχολεί με τις επιλογές της στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

Πρόσφατη είναι η απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη να αλλάξει ο τρόπος καταγραφής των θανάτων, με τον Κ.Φαρσαλινό να το σχολιάζει με επιστημονικό τρόπο και ταυτόχρονα να αναφέρεται στα πεπραγμένα της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια και να αναρωτιέται, «τελικά που βρίσκεται ο πάτος στο βαρέλι;».

Η ανάρτηση του Κ.Φαρσαλινού

«Μετά από 2,5 χρόνια στατιστικής χειραγώγησης/απάτης και ψευδών ισχυρισμών ότι ακολουθείται κατά γράμμα το πρωτόκολλο του ΠΟΥ για την καταγραφή των θανάτων από COVID, ο υπουργός υγείας αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο καταγραφής και στην πραγματικότητα να ακολουθήσει ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ το πρωτόκολλο του ΠΟΥ.

Όπως είχα εξηγήσει από τις 6 Μαΐου 2020 (facebook post εδώ) και εξήγησα με πλήρη λεπτομέρεια πριν λίγες ημέρες, η Ελλάδα δεν ακολουθούσε OYTE τον επιστημονικά τεκμηριωμένο ορισμό του θανάτου COVID που ανέφερε ξεκάθαρα σε έγγραφό του από την αρχή της πανδημίας ο ΠΟΥ. Οποιοσδήποτε είχε θετικό τεστ για SARS-CoV-2 και πέθαινε από οποιοδήποτε άλλο αίτιο, καταγράφονταν ως θάνατος COVID.

Το «σύστημα» αυτό εξυπηρετούσε ένα και μόνο στόχο: ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Δηλαδή, κανείς ποτέ δεν μπορούσε να ξέρει πόσοι πέθαναν από COVID, πόσοι πέθαναν με COVID και πόσοι πέθαναν με ένα θετικό τεστ (ΧΩΡΙΣ να έχουν νόσο COVID). Όλοι αυτοί πάντως καταγράφονταν οριζόντια ως θάνατοι COVID, και χωρίς πρόσβαση στους φακέλους των ασθενών δεν θα μάθουμε ποτέ πόσοι πραγματικά πέθαναν από COVID.

Πρόκειται για μια μεγαλειώδη στατιστική χειραγώγηση που είχε ως προφανή σκοπό την εξαπάτηση και χειραγώγηση της κοινής γνώμης ώστε να συμμορφωθεί και να υπακούσει στα άχρηστα και ταυτόχρονα καταστροφικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Δηλαδή, στα lockdown, στους περιορισμούς στις μετακινήσεις, στις απαγορεύσεις εργασίας και λειτουργίας επιχειρήσεων, στο κυνηγητό-επιβολή προστίμων-ακόμη και ξυλοδαρμό από τις αρχές δημόσιας τάξης για την μη-τήρηση απαγορεύσεων και υποχρεωτικής μασκοφορίας στο δρόμο όταν περπατάμε, στη φύλαξη από τη δημοτική αστυνομία σε παγκάκια, στις υποχρεωτικότητες, στους στυγνούς κοινωνικούς και οικονομικούς εκβιασμούς και αποκλεισμούς, στις αναστολές. στα ατελείωτα/τυφλά/οριζόντια τεστ που είχαν ως μοναδικό όφελος την οικονομική υγεία ορισμένων, στον εξευτελισμό ανώτατων πολιτειακών θεσμών με αναξιοπρεπείς δηλώσεις ότι η αυτονομία του σώματος είναι κοινωνικό δικαίωμα (όπου τους βολεύει), και τελικά στον ακραίο δανεισμό και της υπερχρέωση της χώρας με μηδενικό όφελος και καταστροφικά αποτελέσματα.

Αυτοί οι κύριοι, διότι δεν είναι μόνο ο υπουργός υγείας συμμέτοχος στο «σύστημα», παριστάνουν ότι έχουν και το ηθικό ανάστημα να εμφανίζονται ξανά ως «προστάτες» και «σωτήρες» των πολιτών, και πλέον παρουσιάζουν ως νέο επίτευγμα και δείγμα προσφοράς ότι μπορούν κατά βούληση να βρίσκονται κοντά και να «ακούν» τον κάθε πολίτη, μέσω των «νόμιμων επισυνδέσεων» (όπως τις έχουν βαφτίσει), «για το εθνικό συμφέρον».

Πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας μας, που βρίσκεται τελικά ο πάτος στο βαρέλι;»

https://www.facebook.com/konstantinos.farsalinos/posts/2198301203654952

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page