Σαρώνει δημοσκοπικά η ριζοσπαστική δεξιά στην Ιταλία

Date: 23/07/2021 Time: 20:23

Ταραχή έφεραν στην Ιταλία τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Supermedia Youtrend, καθώς πρώτο κόμμα αναδεικνύεται το ακροδεξιό «Αδέλφια της Ιταλίας», με επικεφαλής την Τζόρτζια Μελόνι.

Συγκεκριμένα το «Αδέλφια της Ιταλίας» καταγράφει ποσοστό 20,4% και αναδεικνύεται σε πρώτη πολιτική δύναμη και στη δεύτερη θέση ακολουθεί με 20,3% η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι. Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα καταγράφει 19,5% των Ιταλών, ενώ τα Πέντε Αστέρια δεν ξεπερνούν το 14,9%.

Η Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται στο 7,6% και η Ιtalia Viva (του πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι) μόλις στο 2,2%.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page