Σαπίζουν οι ίδιοι και σαπίζουν τη χώρα. Και άλλο γαλάζιο μπουμπούκι σε προμήθειες του Δημοσίου! Κάντε άμεσα εκλογές!

Date: 05/01/2023 Time: 11:23

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει εντοπιστεί μέσω «τριγωνικής σχέσης» με εταιρεία, να παίρνει μεγάλα ποσά από το Δημόσιο αλλά και το «ευρύτερο δημόσιο».

Παρά το σχήμα που είχε εφεύρει ο γαλάζιος εθνοπατέρας, η δράση του είναι παράνομη λόγω του ασυμβίβαστου.

Η αποκάλυψη του ονόματος είναι θέμα εβδομάδων και θα προκαλέσει νέους τριγμούς. Κάποιος επιλαχών όμως θα ανοίξει σαμπάνιες.

Ταυτόχρονα κραυγή…προς τη Νέα Δημοκρατία για το ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα για να μην της βγει το όνομα και χάσει ψήφους μιας και βρισκόμαστε ενόψει εκλογών «έβγαλε» ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα το πρωί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ (που αλλού;).

Ο κ. Πορτοσάλτε ανέφερε πως, σύμφωνα με τη σημερινή στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα», ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης, φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο!

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη.

Μετά από αυτό το τρίτο «χτύπημα» ο Άρης Πορτοσάλτε δεν άντεξε! Έβγαλε τη δική του κραυγή! «Αν αυτή είναι η νέα γενιά τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!», είπε.

Φυσικά ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, όλη την ώρα σιγοντάριζε τον κ. Πορτοσάλτε και συμφώνησε με όσα είπε.

Οι αστοκομιτατζήδες της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να ξεκουμπιστούν το ταχύτερο δυνατό από τη χώρα. Εκλογές άμεσα!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...