Σ. Μάνος: Ο Μητσοτάκης μας πάει σε χρεωκοπία. Πλέον αποτυχημένος υπουργός ο Άδωνις. Πείτε την αλήθεια για τους θανάτους Covid

Date: 07/07/2021 Time: 19:48

Όσα δεν τολμάει να πει η αξιωματική αντιπολίτευση, τα είπε χωρίς περιστροφές ο Στέφανος Μάνος. Ποιος; Ο Στέφανος Μάνος! Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής – προεκλογικά – του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όταν λοιπόν ο Στέφανος Μάνος, ο εμβληματικός Έλληνας νεοφιλελεύθερος πολιτικός φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «κάποιον που παριστάνει τον πρόεδρο», ενώ συμπεριφέρεται ως υφυπουργός του υπουργού του, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Διότι τέτοια επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό δεν έχει κάνει ούτε ο Παύλος Πολάκης στα χειρότερα του.

Και όμως, ο Στέφανος Μάνος έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, μιλώντας με ονόματα και καταγγέλλοντας συγκεκριμένες καταστάσεις. Αποκάλυψε για παράδειγμα τον ρόλο Γεραπετρίτη – Σκέρτσου εντός του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι όχι μόνο έχουν καπελώσει τον πρωθυπουργό, αλλά έχουν δημιουργήσει δύο διαφορετικά κέντρα εξουσίας από τα οποία εξαρτάται το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου! Με απλά λόγια, σύμφωνα με τον Στέφανο Μάνο κι αυτά που είπε σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr και την δημοσιογράφο Κατερίνα Ανέστη, ουδείς υπουργός πράττει, εάν δεν έχει την έγκριση ενός εκ των δύο κέντρων εντός του Μεγάρου!
Χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον πλέον αποτυχημένο υπουργό, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα κανάλια ενώ δεν κάνει τίποτα για το χαρτοφυλάκιό του.

Θεωρεί τον Νίκο Δένδια ως εξαιρετικά επιτυχημένο υπουργό, που όμως κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν, μέσα από την κυβέρνηση!

Επιτίθεται με σφοδρότητα στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ειδικά για το θέμα των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου.

Το κυριότερο; Βλέπει αναπόφευκτη την χρεοκοπία της Ελλάδος, με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης η οποία έχει απογειώσει το δημόσιο χρέος στο ιλιγγιώδες επίπεδο του 215%! Και το λέει ποιος; Ο άνθρωπος που έβλεπε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Μεσσία της οικονομίας και της ελεύθερης αγοράς!

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Μάνος είχε εξαπολύσει φοβερή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και για τους νεκρούς από τον κορωνοϊό. Απαιτώντας προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει την αλήθεια!

Με ένα άρθρο – κόλαφο σε καθημερινή, φιλοκυβερνητική εφημερίδα ο Στέφανος Μάνος, ζητούσε από την κυβέρνηση αλλά και από τα ΜΜΕ την «αλήθεια» για τους θανάτους από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

«Πες μας την αλήθεια. Όχι μια φορά, αλλά κάθε μέρα. Γιατί πεθαίνουν 15 φορές περισσότεροι εδώ από ό,τι στην Αγγλία και τη Δανία και τι πρόκειται να κάνεις για να περιορίσεις το κακό», ζητούσε από τον πρωθυπουργό.
Σήμερα, εκτός από την υγειονομική κατάρρευση, μιλά ευθέως και για την οικονομική.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παρέμβαση…

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page