Ρόμπες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη. Έπρεπε να τους κράξει το σύμπαν για να φορέσουν το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς αγώνες

Date: 26/07/2021 Time: 20:29

Φασαρία δημιουργήθηκε μετά τις πρώτες εμφανίσεις στο Τόκιο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, οι οποίοι στους πρώτους αγώνες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν φορούσαν φανέλα με το εθνόσημο, αλλά μια απλή μπλε με το σήμα του χορηγού τους.

Αυτό ξένισε κάποιους, παρότι οι κανονισμοί της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής είναι σαφείς και επιτρέπουν στους παίκτες και τις παίκτριες του τένις να αγωνίζονται με όποια εμφάνιση θέλουν, είτε του χορηγού τους, είτε με την επίσημη ενδυμασία της χώρας τους.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν επιλήφθηκε του θέματος πριν το ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα… τρέχει μαζί με τον χορηγό για να ετοιμάσουν τις νέες εμφανίσεις του τένις, που θα έχουν το εθνόσημο και τη λέξη Hellas.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page