Ρόμπερτ Κένεντι: «Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι», αποκαλύπτει την ελεγχόμενη κατεδάφιση της Δημοκρατίας

Date: 20/12/2021 Time: 12:14

Του Enrico Rigoso

Στο κλείσιμο του δεύτερου έτους που ο ιός του ΚΚΚ ( Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) έχει προκαλέσει παγκόσμιο χάος, το βιβλίο “The Real Anthony Fauci” έγινε το #1 μπεστ-σέλερ στη λίστα της Amazon, ήταν επίσης το τοπ-σέλερ προς το τέλος Νοεμβρίου στη λίστα της Wall Street Journal και εξακολουθούσε να βρίσκεται στο τοπ 5 της λίστας της USA Today στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο συγγραφέας, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ., είναι δικηγόρος, περιβαλλοντικός ακτιβιστής και ιδρυτής της οργάνωσης Children’s Health Defense. Είναι επίσης ανιψιός του πρώην προέδρου των Δημοκρατικών Τζον Φ. Κένεντι.

Ο Κένεντι δήλωσε ότι το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους προβληματίζονται για το τι συμβαίνει τους τελευταίους 20 μήνες, σε σχέση με αυτό που αποκαλεί “ελεγχόμενη κατεδάφιση της φιλελεύθερης δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Με πάνω από 2.000 υποσημειώσεις στο βιβλίο, λειτουργεί ως εγκυκλοπαίδεια που περιλαμβάνει την ανάμειξη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στη δημόσια υγεία, ακόμη και στις ελευθερίες των ανθρώπων.

«Ό,τι βάζω στο βιβλίο παρατίθεται με παραπομπές και πηγές σε δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ή σε κυβερνητική βάση δεδομένων ή σε κάποια άλλη αξιόπιστη πηγή. Και δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, δεν κάνω εικασίες και δεν εξετάζω τα κίνητρα», δήλωσε ο Κένεντι στην Epoch Times.

Οι New York Times δεν κατέγραψαν το “The Real Anthony Fauci” στο Νο1 της λίστας των μπεστ-σέλερς. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, είχε το “The 1619 Project” στη θέση του #1.

«Το βιβλίο μου ήταν το #1 των μπεστ-σέλερ για αρκετές εβδομάδες και δεν εκπλήσσομαι που οι [New York] Times αρνήθηκαν απλώς, με αυθάδεια να το συμπεριλάβουν στη λίστα και λένε ψέματα στο αναγνωστικό τους κοινό. [Δεν] υπήρξαν υπόδειγμα ακριβούς πληροφόρησης σε κανένα σημείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε.

Ο λογαριασμός του Κένεντι στο Instagram, ο οποίος είχε περισσότερους από 800.000 ακόλουθους, αφαιρέθηκε νωρίτερα φέτος επειδή μοιράστηκε αυτό που ο τεχνολογικός γίγαντας θεωρούσε “καταρριφθέντες ισχυρισμούς” σχετικά με τον COVID-19 και τα εμβόλια.

«Είναι πολύ παράξενο. Το Instagram με ανέστειλε, δήθεν επειδή προωθούσα πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια, αλλά το Instagram δεν μπόρεσε να δείξει ούτε μία δήλωση που έκανα και η οποία να είναι πραγματικά λανθασμένη», υποστήριξε.

«Ο όρος “παραπληροφόρηση για τα εμβόλια” είναι ένας ευφημισμός για κάθε δήλωση που αποκλίνει από τις κυβερνητικές θέσεις, από τις επίσημες ορθοδοξίες και από τους εκπρόσωπους της φαρμακοβιομηχανίας [της] σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της», πρόσθεσε ο Κένεντι.

«Ζούμε πλέον σε έναν οργουελικό κόσμο, όπου οι φιλελεύθεροι που κάποτε υπερασπίζονταν την ελευθερία του λόγου, τώρα επιβάλλουν τη λογοκρισία κάθε κριτικής των κυβερνητικών πολιτικών και των ερωτήσεων για τα φαρμακευτικά προϊόντα».

Ο Κένεντι υπήρξε δια βίου Δημοκρατικός και είναι απογοητευμένος με το κόμμα του που υποστήριξε τη λογοκρισία του.

«Όλοι στο Δημοκρατικό κόμμα γνωρίζουν καλύτερα μέσα τους. Αλλά η ενορχηστρωμένη χρήση του φόβου από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία έχει αχρηστεύσει την κριτική σκέψη σε μαζική κλίμακα. Έτσι, έχουμε ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα που ενεργεί ενάντια στις ίδιες του τις βασικές αξίες, και ακόμη χειρότερα, με την πεποίθηση της ορθότητας».

Πηγή: theepochtimes.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page