Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α.Τσίπρας υιοθέτησε γραμμή ΝΔ για εμβόλια & διέγραψε Π. Κουρουμπλή που μίλησε για «δολοφόνους»!

Date: 16/12/2021 Time: 20:35

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τις ακρότητές του περί «δολοφόνων» απευθυνόμενους στου βουλευτές της ΝΔ, υιοθετώντας πλήρως το κυβερνητικό αίτημα για διαγραφή του ή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Ειχε προηγηθεί το «τελεσίγραφο» Α.Τσίπρα προς τον βουλευτή του κόμματός του στέλνοντας μήνυμά του από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για το Συμβούλιο του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών.

Ο Α.Τσίπρας μόλις έμαθε για το περιστατικό επικοινώνησε με την Όλγα Γεροβασίλη και έστειλε το μήνυμα προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα πρέπει να ανακαλέσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ή να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν αντιδράσεις και από άλλα στελέχη και συγκεκριμένα από τους Φίλη και Σκουρλέτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος  στο επεισόδιο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Βουλή, τόνισε:  

«Υπάρχει ζήτημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Αλ. Τσίπρα, που πρέπει να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Πρέπει να τον οδηγήσει να έρθει στην αίθουσα να ανακαλέσει, αλλιώς να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε: «ανέχεται (ο κ. Τσίπρας) και κατευθύνει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page