Ψεύδη από την Ηγερία της κυβέρνησης, Μ. Παγώνη, για «νύχτα τρόμου» στο «Γ. Γεννηματάς»: Δε ζητήθηκαν ποτέ ράντζα!

Date: 08/11/2021 Time: 19:09

Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» «αδειάζει» την Ματίνα Παγώνη για τις δηλώσεις της ότι κατά τη χθεσινή εφημερία μεταφέρθηκαν ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η Ηγερία της κυβέρνησης στην πανδημία, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Μ.Παγώνη, διαψεύστηκε επίσημα και ολοκληρωτικά από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ότι χθες δεν προλάβαιναν τους ασθενείς που έμπαιναν με Covid-19 και ζητούσαν εκτάκτως ράντζα.

Πρόκειται βέβαια για μια κίνηση κατατρομοκράτησης των πολιτών από την κυβέρνηση, μια κλασική μέθοδο ψυχολογικού πολέμου σε βάρος των πολιτών, με τελική στόχευση να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί και να πειστούν αυτοί που αντιδρούν στο πρόγραμμα να «τρυπηθούν», αλλά και αυτοί που εμβολιάστηκαν πειθόμενοι από τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί «ελευθερίας που θα έπαιρναν πίσω» να ξανα-εμβολιαστούν! Και βέβαια, αυτό θα συνεχίζεται μέχρι το διηνεκές!

Δεν θα έπρεπε στην συγκεκριμένη περίπτωση να κινηθεί ο Εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

καρτα 1

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page