Προβολή σκηνών σεξ σε δημοτικό! Ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων αγοριών

Date: 25/05/2023 Time: 10:11

Του Παναγιώτη Λιάκου

Όσα συμβαίνουν σήμερα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία παραπέμπουν σε σκηνές από την καθημερινότητα στα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Είναι τέτοια η κατάρρευση των ηθών στην Ελλάδα της μετανεωτερικότητας, ώστε εκπαιδευτικός ένιωσε… άνετα να δείξει σε μαθητές του δημοτικού μια ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων! 

Σύμφωνα με την καταγγελία της οποίας έγινα κοινωνός*, σε δημοτικό σχολείο των Αθηνών, στα μέσα Μαΐου, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλλει, εν είδει διδασκαλίας, κατ’ αυτήν, μία ταινία, απευθυνόμενη προς τους μαθητές της -ανήλικα παιδιά 10 ετών-, η οποία επιβράβευε την ομοφυλοφιλία μεταξύ 12ετών αγοριών, που προέβαιναν σε ερωτικές περιπτύξεις. Η ταινία είχε τίτλο «Αγόρια στο ντους».

Αυτή η πρωτοβουλία της δασκάλας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ορισμένων γονιών. Σε πρόσφατη -σχετική με το θέμα- επικοινωνία μαζί τους, είπαν πως διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Επίσης σημείωσαν ότι η προβολή της ταινίας με τις ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Στη συνέχεια, οι καταγγέλλοντες ζήτησαν διαμέσου του δικηγόρου Αθηνών Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά, με εξώδικη δήλωση όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να τους γνωστοποιήσει κατά πόσον η εν λόγω ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας», καθώς να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της εν λόγω δασκάλας.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Είχε προβληματιστεί και μπερδευτεί απ’ όσα παρακολούθησε στο φιλμ. Οι δικοί του ρώτησαν τι τον απασχολούσε, εκείνο τους απάντησε όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως και την απάντηση σε όλα θα δώσει η Δικαιοσύνη.

*Τα στοιχεία των καταγγελλόντων βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας. 

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: dimokratia.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...