Πρωτοφανής εξέλιξη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει το «φακέλωμα» όσων δεν έχουν εμβολιαστεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Date: 29/07/2021 Time: 08:56

Πρωτοφανής και απαράδεκτη απαίτηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη εστάλη με υπηρεσιακό έγγραφο στους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου που διαχειρίζεται.
Ο κ. Γεωργιάδης αξιώνει από τους διευθυντές και τους διευθύνοντες συμβούλους των κρατικών οργανισμών που εποπτεύει να του υποδείξουν ποιοι και πόσοι από τους υπαλλήλους τους παραμένουν ανεμβολίαστοι καθώς και για ποιο λόγο.

Μάλιστα, τονίζει στο έγγραφο που διαθέτει το bankingnews (BN) ότι θεωρεί «αδιανόητο» να υπάρχει στέλεχος της διοίκησης που να παραμένει ανεμβολίαστο…
Περιττό να πούμε ότι η απαίτηση του Υπουργού δεν εδράζεται σε κανένα νόμο καθώς δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά ούτε και στους μετακλητούς υπαλλήλους.
Ισχύει, όμως, η υποχρεωτικότητα του self test και του rapid test και δήλωσή του στην ειδική πλατφόρμα.
Ωστόσο, υπάρχει και το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων καθώς το ζήτημα του εμβολιασμού ή μη, είναι προσωπικό ζήτημα καθώς ενδεχομένως κάποιος να μην έχει εμβολιαστεί λόγω προσωπικού ιατρικού ζητήματος.

Σε κάθε περίπτωση, το ΒΝ ερωτάει:

  • Γιατί ο Υπουργός ζητάει ονόματα και ποσοστά ανεμβολίαστων; Για να τα φακελώσει; Για να τύχουν αργότερα δυσμενής μεταχείρισης; Απ’ όσο ξέρουμε εν τέλει δεν προχώρησε η διάταξη για πειθαρχικά συμβούλια σε όσους παραμείνουν ανεμβολίαστοι.
  • Γιατί προβαίνει σε έναν τέτοιο διαχωρισμό των υπαλλήλων και των στελεχών του Υπουργείου του; Δεν κατανοεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει τριβές μεταξύ των υπαλλήλων και να γίνει λόγος προβληματικής συνεργασίας μεταξύ τους;

Ο Υπουργός, μην ξεχνάμε, βρέθηκε θετικός στο κορωνοιό, που σημαίνει ότι και αυτός κάποια μέτρα δεν τήρησε για να κολλήσει τον ιό. Και ενδεχομένως να κόλλησε και άλλους στην πρόσφατη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Και μάλιστα, ως ο πιο υπέρμαχος των εμβολιασμών ήταν υπέρ και των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα για όσους εργαζόμενους παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

καρτα

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page