Πρωτοφανής απέχθεια των Ελλήνων για την Κ. Σακελλαροπούλου

Date: 15/03/2021 Time: 10:53

Η αποδοκιμασία των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν απευθύνεται μόνο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αυτό είχε γίνει εμφανές εδώ και αρκετό καιρό, οι εξελίξεις όμως με την υπόθεση Λιγνάδη έδωσαν την χαριστική βολή στην δημοφιλία της προέδρου, που ούτως ή άλλως βρισκόταν σε ιστορικά χαμηλά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα στοιχεία για τις θετικές και αρνητικές απόψεις των πολιτών στις σφυγμομετρήσεις για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απουσιάζουν πλήρως.

Για την ακρίβεια δεν έχει προηγούμενο να γίνονται σφυγμομετρήσεις στις οποίες δεν αποτυπώνεται και η δημοφιλία του προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτό φυσικά προκύπτει και από τους λογαριασμούς της προέδρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπου η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων συνιστά έκφραση αποδοκιμασίας των πολιτών στο πρόσωπο της προέδρου. Εάν μάλιστα γίνει μία έρευνα, κυρίως στο facebook όπου μπορεί κάποιος να αναλύσει την ταυτότητα όλων των πολιτών που εκφράζονται αρνητικά, θα δει ότι η αποδοκιμασία είναι διακομματική και δεν περιλαμβάνει μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και συντριπτικό μέρος πολιτών που φαίνεται να διάκειται θετικά στη Νέα Δημοκρατία.

Το φαινόμενο αυτό όμως δεν πρέπει να χαροποιεί κανέναν. Δεν μπορεί η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στον κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος να είναι η ηχηρή αποδοκιμασία.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page