Πρωτοφανείς καταγγελίες: Κόπηκε το ρεύμα και δεν υπήρχε νερό για τα πυροσβεστικά οχήματα! | The Flag Report

Πρωτοφανείς καταγγελίες: Κόπηκε το ρεύμα και δεν υπήρχε νερό για τα πυροσβεστικά οχήματα!

Date: 07/08/2021 Time: 20:54

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της φωτιάς, δεν μπορούν πάρα να προκαλέσουν την άμεση παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι δυνατόν να κόβεται το ρεύμα επι ημέρες την ώρα που η λαίλαπα καλπάζει, να μην μπορεί να δουλέψει το αντλιοστάσιο, ώστε να γεμίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα με νερό.

Όταν ακούς έναν άνθρωπο στην πρώτη γραμμή της μάχης να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεκάδες πυροσβεστικοί κρουνοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω διακοπής ρεύματος, δεν χρειάζεται καμιά άλλη μαρτυρία για να κινηθούν οι διαδικασίες. Από την πλευρά της δικαιοσύνης.

Μιλάμε μάλιστα για ολόκληρα μερόνυχτα χωρίς ρεύμα, στο απόγειο της πυρκαγιάς!

Και δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε την γεννήτρια του στρατού που βρέθηκε σε χρόνο μηδέν για να δοθεί ρεύμα στο σπίτι του υπουργού στην μεγάλη χιονόπτωση, όταν οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής τουρτούριζαν στο κρύο.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page