Πρώτα θα πυροβολούμε και μετά θα κάνουμε ερωτήσεις

Date: 26/04/2022 Time: 12:56

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!

Τώρα που άναψε το φως (νοθεία στις εκλογές, κόβιντ 19, εμβόλια, great reset κτλ) και φάνηκαν οι κατσαρίδες και τα ποντίκια στο δωμάτιο, ξέρουμε ακριβώς ποιους και πως να κυνηγήσουμε. Αυτό, δεν μπορεί να γίνει, εάν δεν αλλάξουμε τα πολιτικά και ιδεολογικά θεμέλια του αμερικανικού συμβουλίου Εθνικής ασφάλειας και πάνω σε αυτό εργαζόμαστε, μία πολύ δυνατή ομάδα ανθρώπων. Φίλος και συνεργάτης, που ήταν στην κυβέρνηση Τραμπ, με πολυετή θητεία στην CIA και λοιπά ευαγή ιδρύματα, μου έλεγε, ότι την επόμενη φορά που θα κυβερνήσουμε, πρώτα θα πυροβολούμε και μετά θα κάνουμε ερωτήσεις. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την άποψή του!

shoot first ask question later welcome to america 1

Έτσι πρέπει να γίνει και έτσι θα γίνει. Ο κόσμος, θα δει το μεγαλύτερο καθάρισμα της αμερικανικής «οικίας» τα τελευταία 70 χρόνια! Επί Τραμπ, εκτελέσαμε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη, τον Τζέφρυ Fucking Έπστιν, δε θα κωλώσουμε στο να κόψουμε τα πλοκάμια του υπόλοιπου τέρατος και αυτό θα κάνουμε. Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με την εκτέλεση του παγκόσμιου συμβόλου της διεθνούς των παιδόφιλων και των αγορών, όπως ήταν ο Έπστιν, κοιμάται ύπνον πολύ βαθύ!

Δε θα επεκταθώ περισσότερο.Το πράγμα θα είναι άγριο και πολύ αιματηρό πολιτικά, οικονομικά και όχι μόνο, με την νέα κυβέρνηση Τραμπ ή όποιου άλλου την τελευταία στιγμή αποφασιστεί να αναλάβει τα ηνία του Λευκού Οίκου. Προσωπικά, έχει δικαιωθεί ο πολυετής αγώνας μου και το όνομα της Γερμανίας, ακούγεται πλέον ως εχθρού της Αμερικής μέσα στο σύστημα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Δύο άνθρωποι χρειάστηκαν για να σπάσουν τα γόνατα της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA Gust Avrakotos και ο Βουλευτής Charlie Wilson. Εμείς, το Ελληνικό Έθνος, για άλλη μία φορά, θα σπάσουμε τα γόνατα της νέας σοβιετίας του Γερμανοκινεζικού παράγοντα…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...