Προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο με το πλοίο Eirini 1, που παραπέμπει σε νέο Noor 1

Date: 11/12/2021 Time: 19:10

Εξοργισμένοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί στην Ρόδο και κυρίως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Μαρία Παπαγιαννίδου διότι ενώ έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να γίνουν αυτόφωρες συλλήψεις για το πλοίο Eirini 1 το οποίο – μετά από διεθνή έρευνα – κρίθηκε ύποπτο για λαθρεμπόριο και έγινε «ρεσάλτο» των ελληνικών αρχών, αυτό «δραπέτευσε» ανενόχλητο, εισήλθε σε τούρκικα χωρικά ύδατα και εξαφανίστηκε!

Η εισαγγελική λειτουργός έγινε έξαλλη από την εξέλιξη αυτή και από το γεγονός ότι όχι μόνο παράκουσαν την ξεκάθαρη εντολή της να σχηματιστεί δικογραφία και να γίνουν αυτόφωρες συλλήψεις στο λαθρεμπορικό πλοίο το οποίο ήδη είχε δεσμευτεί από τις αρχές, αλλά αντίθετα, «φυγαδεύτηκε» για την Τουρκία!

Μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο που αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός θηριώδους παρακράτους, το οποίο είναι σε θέση να αγνοεί ακόμα και εισαγγελικές παραγγελίες, να μπορεί να φυγαδεύει ακόμα και ολόκληρο λαθρεμπορικό προς την Τουρκία!

Ο ιδιοκτήτης του είναι άγνωστος, παρότι εμφανίζεται να ανήκει σε μια εταιρεία με την ονομασία  Care of Pegasus Ventures SA, με έδρα την Αίγυπτο.

noor
Θυμίζει έντονα το σκάνδαλο με το Noor 1 η συγκεκριμένη υπόθεση

Ωστόσο, το ότι έπλεε μεταξύ Αιγύπτου, Λιβύης και Τουρκίας, περιοχής όπου ανθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και ηρωΐνης, ήταν ένα επιπλέον στοιχείο για το ελληνικό ρεσάλτο μόλις μπήκε στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι μιλάμε για εμπλεκόμενους με τεράστια δύναμη στον κρατικό μηχανισμό. Είναι μία υπόθεση που έχει έντονη την δυσοσμία της αντίστοιχης του Noor 1.

Ο πέλεκυς λοιπόν πρέπει να πέσει βαρύς σε όλους τους αρμόδιους, ώστε να ενημερωθούμε για τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Κυρίως, επειδή δεν είναι δυνατόν ένα ευρωπαϊκό κράτος να είναι τόσο ξεχαρβαλωμένο, ποιος νοσηρός και πανίσχυρος εγκέφαλος, κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο πλοίο.

Το γεγονός ότι το πλήρωμα αποτελούταν από Ινδούς, είναι άλλο ένα κοινό σημείο με το Noor1.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page