Προσοχή, λαέ, του ήρθε περίοδος! Μην αμφισβητείτε την επιστήμη της συμμορίας μου, είπε ο Μητσοτάκης | The Flag Report

Προσοχή, λαέ, του ήρθε περίοδος! Μην αμφισβητείτε την επιστήμη της συμμορίας μου, είπε ο Μητσοτάκης

Date: 24/07/2021 Time: 18:28

Εμείς, σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό, μιλάμε πάντα επιστημονικά και με στοιχεία. Οποτε με βάση αυτά και με καθόλα ανθρώπινο τρόπο, θα προσπαθήσουμε να εκλογικεύσουμε τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Έρευνες επιβεβαιώνουν, πως 1 στους 4 άνδρες δηλώνει ότι βιώνει κάθε μήνα συμπτώματα, όπως κράμπες, κούραση, νευρικότητα, λιγούρες και ευερεθιστότητα.

Στην ουσία, η ανδρική περίοδος διαφέρει από τη γυναικεία μόνο στο γεγονός πως απουσιάζει το αίμα. Όπως συμβαίνει και με τη γυναικεία περίοδο, η ανδρική περίοδος αποδίδεται στην παρουσία ορμονικού κύκλου.

Μάλιστα, ο ο Jed Diamond, συγγραφέας του βιβλίου The Irritable Male Syndrome, ο οποίος μελετά αυτό το σύνδρομο (που κάποιοι αποκαλούν “ανδρική περίοδο”) πάνω από 40 χρόνια, χαρακτηριστικά αναφέρει: “Θεωρούμε πως οι γυναίκες λειτουργούν με βάση τις ορμόνες τους ενώ οι άνδρες χρησιμοποιούν τη λογική τους, όμως και στους άνδρες παρατηρούνται ορμονικές διακυμάνσεις που επηρεάζουν τα επίπεδα ενέργειας, θυμού, ερωτικής διάθεσης και ευερεθιστότητας”.

Η θεωρία της “ανδρικής περιόδου”  μελετάται εδώ και αρκετά χρόνια από τους επιστήμονες, αρκετοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι τα επίπεδα των ορμονών στον άνδρα επηρεάζονται από την κίνηση του φεγγαριού. Κατά τη δεκαετία του ’50, Δανός ερευνητής ανέλυσε δείγματα ούρων από άνδρες και διαπίστωσε ότι τα επίπεδα των ορμονών παρουσίαζαν διακυμάνσεις βάσει ενός κύκλου 30 ημερών. Παρατήρησε επίσης, ότι η ανάπτυξη της ανδρικής τριχοφυΐας (π.χ. η γενειάδα) επηρεάζεται από τον κύκλο αυτό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα δήλωσε, όπως διαβάσαμε στο Pronews, σε ένα μήνυμα προς του πολίτες που βρίθει ανακριβειών, ισχυρίστηκε πως «δεν επιτρέπεται» η αμφισβήτηση της επιστήμης «για την ασφάλεια των εμβολίων», ενώ πρόσθεσε πως όσοι φοβούνται, ζουν σε «ψεύτικους κόσμους με ψεύτικους φόβους».

Το ατυχές του πράγματος είναι ότι το περιεχόμενό του είναι άκρως αντιεπιστημονικό και καταδεικνύει εμμονική και όχι ψύχραιμη προσέγγιση από τον ηγέτη της χώρας. Και αυτό, είναι το πιο ανησυχητικό…

Το μήνυμα υποτίθεται ότι αφορούσε στην… αποκατάσταση της Δημοκρατίας, όταν για να δικαιολογήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, είπε πως ο «κορωνοϊός, χτυπά πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους», κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό παγκοσμίως, πως δεν ισχύει και πως ο ιός μεταδίδεται και στους εμβολιασμένους. Το 60% των ασθενών στα βρετανικά νοσοκομεία και το 40% στο γενικό πληθυσμό είναι εμβολιασμένοι και ανάλογα ποσοστά υπάρχουν και στο Ισραήλ και στις άλλες χώρες, πλην Ρωσίας και όσων χωρών έχουν προμηθευτεί το Sputnik-V, το οποίο αποδεικνύεται «μακροβιότερο» όλων σε ό,τι αφορά στο επίπεδο ανοσίας που διατηρεί.

Μόλις σήμερα, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Νίκος Τζανάκης, δήλωσε πως ο ιός χτυπάει και τους εμβολιασμένους.

Έτσι το μήνυμα του Πρωθυπουργού θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε «ψεκασμένο», αλλά και επικίνδυνο, καθώς διαδίδει θεωρίες, που όχι μόνο έχουν καταρριφθεί, αλλά θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί και νομίζουν πως είναι άτρωτοι.

Όσο για την ασφάλεια των εμβολίων, ας πάει να το πει στην οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας 2 παιδιών από την Κρήτη, που πέθανε από θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα, 47 χρόνια δημοκρατικής πορείας. Προσθέτει έτσι, μία ακόμη σελίδα στο πιο μεγάλο κεφάλαιο πολιτικής ομαλότητας της Ιστορίας της. Και, καθώς η φετινή Ημέρα της Δημοκρατίας, συμπίπτει με τους δύο αιώνες ελεύθερης ζωής του Έθνους και με τα 40 χρόνια της ευρωπαϊκής του εμπειρίας, η πατρίδα μας αποκτά τρία ορόσημα της δύσκολης διαδρομής που έχει διανύσει. Αλλά και τρεις πυξίδες για την κατεύθυνση που καλείται να ακολουθήσει στο σήμερα και το αύριο.

Η 24η Ιουλίου είναι αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ενταγμένη και στη συλλογική συνείδηση ως μία σταθερά αναστοχασμού. Ως πεδίο προβληματισμού για μία καλύτερη ζωή στον παρόντα χρόνο. Και ως πυροδότης νέων αναζητήσεων για μία πληρέστερη Δημοκρατία και μία ακόμη πιο ανοιχτή κοινωνία. Αποτελεί, συνεπώς, επέτειο με επίκαιρα μηνύματα το περιεχόμενο των οποίων σταθερά ανανεώνουν τα ζητούμενα των καιρών.

Στα πολλά χρόνια που κύλησαν από τον Ιούλιο του 1974, η ενότητα των Ελλήνων, η προσήλωση στους θεσμούς, οι σωστές επιλογές της κορυφής και η υπεύθυνη δράση της βάσης ήταν που οδήγησαν τη χώρα μπροστά. Αντίθετα, όταν οι αρχές αυτές παραβιάστηκαν, ο τόπος καθηλώθηκε. Έχουμε χρέος, λοιπόν, να τις επαναφέρουμε στο προσκήνιο αξιοποιώντας το απόσταγμα του παρελθόντος με τον δυναμισμό του παρόντος! Είναι ο δρόμος που επέλεξε η Ελλάδα, εδώ και δύο χρόνια.

Σήμερα, η Δημοκρατία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Εξοστράκισε με δικαιοσύνη τους σκοτεινούς εχθρούς της. Έμεινε όρθια απέναντι στα κύματα του λαϊκισμού και πιστή στους κανόνες του Κοινοβουλευτισμού, του διαλόγου και των δικαιωμάτων. Την ίδια ώρα, κλείνει την πόρτα σε κάθε εθνική απειλή με την ισχυρή άμυνα και την ενεργητική της διπλωματία. Την κρατά, ωστόσο, ορθάνοιχτη στην αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της χώρας, στην ανάπτυξη και τη συνοχή της κοινωνίας της.

Ύστερα από 47 χρόνια, ο συνδυασμός της ελευθερίας με την ατομική υπευθυνότητα αναβαπτίστηκε ως νικηφόρο δίδαγμα στην πολύμηνη μάχη με την πανδημία. Τώρα όμως, μας καλεί να το μετατρέψουμε σε συλλογική στάση για την έξοδο από αυτήν. Και, καθώς η προσωπική συμπεριφορά αναδεικνύεται σε καταλύτη της κοινωνικής επιτυχίας, το μήνυμα είναι σαφές: Συνεπής πολίτης είναι ο εμβολιασμένος πολίτης!

Στον 21ο αιώνα δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης και τα δεδομένα δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν ήδη αποδείξει την ασφάλεια των εμβολίων. Όταν, λοιπόν, οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις. Η φημολογία δεν είναι ιδεολογία. Και οι ψεύτικοι φόβοι ανήκουν σε ψεύτικους κόσμους. Άρνηση στο εμβόλιο, συνεπώς, σημαίνει άρνηση στην υγεία και στην πρόοδο των πολιτών.

Η Πολιτεία εξαντλεί κάθε περιθώριο πειθούς. Οφείλει, ωστόσο, να προνοεί για την επόμενη μέρα. Να σέβεται τους λιγότερους, χωρίς όμως να στερεί ελευθερίες από τους πολύ περισσότερους. Και να τηρεί το Σύνταγμα, το οποίο αναθέτει σε όλους το χρέος της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης. Μόνο έτσι το τέλος της πανδημίας θα σημάνει την αρχή μιας νέας ευημερίας. Αυτής, που θα φέρει το Σχέδιο «Ελλάδα 2.0», αυξάνοντας την απασχόληση και τον δημόσιο πλούτο της χώρας».

Ή θα ερμηνεύσουμε με ανθρώπινο τρόπο τις δηλώσεις Μητσοτάκη, θεωρώντας ότι ο Πρωθυπουργός διαβαίνει μέρες ανδικής περιόδου (έχει Πανσέληνο σήμερα) ή θα πρέπει να τον μηνύσουμε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και να τον στείλουμε με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρείο με τη διερώτηση της επικινδυνότητάς του για το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία!

Αυτά που κάνει και λέει πλέον, έχουν πάψει να είναι χαρακτηριστικά ενός ψυχικά υγιούς ατόμου και ενός συγκροτημένου πολιτικού…

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page