Προς διάλυση η Νέα Υόρκη από τις υποχρεωτικότητες. Σκουπίδια και αύξηση της εγκληματικότητας παντού

Date: 29/10/2021 Time: 20:55

Τη Δευτέρα θα τεθεί σε ισχύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης η εντολή του δημάρχου Bill DeBlasio για τα εμβόλια.

Πάνω από το ένα τρίτο των αστυνομικών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα τους επιτραπεί να εργαστούν από τη Δευτέρα.
Το 22% των πυροσβεστών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα μπορούν να εργαστούν από τη Δευτέρα.

Ο DeBlasio πέρασε την εντολή για το εμβόλιο παρά την έξαρση του αριθμού των ληστειών και των ληστειών στο μετρό.
Η Daily Mail ανέφερε:

Η πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει έξαρση της εγκληματικότητας, ελλείψεις σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σωρούς σκουπιδιών στους δρόμους ενόψει της προθεσμίας για το εμβόλιο COVID που λήγει τη Δευτέρα για τους εργαζόμενους της πόλης.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 22% των 36.000 αστυνομικών της πόλης, το 35% των 10.951 πυροσβεστών του “Μεγάλου Μήλου” και το 20% των 10.000 ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης της πόλης -εκ των οποίων περίπου 4.300 απασχολούνται στην πυροσβεστική- δεν έχουν επίσης εμβολιαστεί ακόμη.

ny 1

Σχεδόν το ένα τέταρτο – 23% – των 7.200 ένστολων εργαζομένων στην καθαριότητα της πόλης παραμένουν ανεμβολίαστοι, με τα στοιχεία να προκαλούν φόβους για τεράστιες ελλείψεις σε βασικούς εργαζόμενους τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...