Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας: Μας απειλούν για να κόβουμε κλήσεις για κορωνοϊό

Date: 14/03/2021 Time: 12:07

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Νίκος Μποζίκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι πιέζονται αφόρητα από τους προϊσταμένους τους να φέρνουν παραβάσεις για τον κορωνοϊό.

Σε συνέντευξή του στο Star Tv Κέρκυρα o N. Μποζίκης, είπε ότι οι αστυνομικοί δέχονται καθημερινά μπούλινγκ του στιλ «αν δε φέρεις δέκα παραβάσεις μην έρθεις μέσα».

«Δεν θα παίξει κανείς με την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας, και την οντότητάς μας. Δεν θα γίνουμε το πλυντήριο της βρωμιάς τους και της ανεπάρκειάς τους για μία ακόμα φορά» συμπληρώνει, και αποκαλύπτει τι συζήτησαν ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης με συνδικαλιστές αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα, κατά την επίσκεψη του υπουργού στην Κέρκυρα.

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες του:

Πηγή: documentonews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page