Πολίτες επιτέθηκαν στον Κ. Μητσοτάκη στη Θεσ/νίκη – Κρύφτηκε στο υπερπολυτελές τζιπ του! (βίντεο)

Date: 19/05/2021 Time: 20:35

Τη λαϊκή οργή και τα αποτελέσματα των πολιτικών του «γεύτηκε» πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πλέον έχει «χτυπήσει» αντιδημοφιλία μνημονιακών πρωθυπουργών, με ομάδα πολιτών να του επιτίθεται με άγριες διαθέσεις. 

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών Χρύσανθου εκ Τραπεζούντος  για την γενοκτονία των Ποντίων, όμως όλοι όσοι βρίσκονταν στην τελετή αντιλήφθηκαν μία «ψύχρα» σαν να προτιμούσαν οι παρευρισκόμενοι να μην βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα μικρό «τουρ» στην Καλαμαριά που θύμισε περιοδεία… Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού ήρθε αντιμέτωπος με παγωμένα χαμόγελα και «καταναγκαστικές» χειραψίες, αφού οι πολίτες ήταν ψυχροί μαζί του με τους περισσότερους να του γυρίζουν την πλάτη. 

Μετά επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Καλαμαριάς όπου συνέβη και το επεισόδιο.

Κατά την αποχώρηση του ετερόκλητη ομάδα πολιτών αιφνιδίασε τόσο τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και τη φρουρά του και πλησίασαν διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει φέρει στην Ελλάδα και τον «τυφώνα» που έρχεται στα εργασιακά.

Η ασφάλεια του, βλέποντας πως δεν μπορεί να τους συγκρατήσει,  τον φυγάδεψε άρον-άρον στο υπερπολυτελές τζιπ του.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωνές των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού που φώναζαν «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ» στον οδηγό του «πρωθυπουργικού» αυτοκινήτου. Η συνοδεία του θύμιζε για άλλη μια φορά Αφρικανό δικτάτορα, καθώς ήταν πολυάριθμη και περιελάμβανε υπερπολυτελή τζιπ. 

Σημειώνουμε ότι πριν λίγες ημέρες η ασφάλεια του πρωθυπουργού τραμπούκισε μία γυναίκα στην Τήνο επειδή «τόλμησε» κι έβγαλε φωτογραφία τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του να αποχωρούν με ελικόπτερο. 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...