Ο Πολάκης «ξεπουπουλιάζει» τον Άδωνι

Date:04-01-20 Time:20:14

Σε κανονικό «ξεπουπούλιασμα» του  Άδωνι Γεωργιάδη, προχώρησε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αφορμή, στάθηκε η ξεδιάντροπή πράξη του Υπουργού Ανάπτυξης και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να μαζέψει 5ευρα από εκατομμύρια Έλληνες, που ο ίδιος και η Κυβέρνησή του έχουν εγκλωβίσει στα σπίτια τους. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητάει 5 ευρώ για να διδάξει Αρχαία Ελληνικά σε όσες οικογένειες επιθυμούν να παρακολουθήσουν με τα παιδιά τους το διαδικτυακό μάθημα της Ελληνικής Αγωγής. 

C:\Users\ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ\Desktop\ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ THE FLAG REPORT\5e839169825e63050953a532.png

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«ΑΥΤΟΣ Ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ !!!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανά)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του!!!(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)

ΒΡΕ απερίγραπτε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Δεν ντρέπεσαι ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, που απαγορεύεται να ασκείς οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα, να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση μιας εταιρείας και να προτρέπεις τον κόσμο να πληρώσει για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα τα παιδιά του;;;;;; (που δική σου είναι η εταιρεία, άσχετα αν την έχεις μεταβιβάσει σε άλλους, αλλά και να μην ήταν )

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΘΟΛΩΣΕ Η ΟΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 11 εκατομμυρίων που σας σπρώξανε για τον κορωνοϊό;;;;;

ΥΓ1 Φαντάσου να είχα κάνει εγώ αντίστοιχη προτροπή, όταν ήμουν Υπουργος: «ελάτε να χειρουργηθείτε στην τάδε κλινική, έχει εξαιρετικά μηχανήματα και δωμάτια»!!!

ΥΓ2 Μάλλον επειδή το Ελληνικό με αυτά που έχεις κάνει «πάει για βρούβες» πρέπει να’ χει θολώσει η αντιληπτική σου ικανότητα, ή θεωρείς πως επειδή ελέγχετε τα ΜΜΕ δεν σας πιάνει τίποτα ……ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ…..»

The Flag Report

Follow us on twitter.
Join our Facebook page.