Πολάκης «καρφώνει» Κοτανίδου: «Βγήκε να καλύψει τα ακάλυπτα» του Μητσοτάκη

Date: 12/12/2021 Time: 17:33

«Βγήκε η Κοτανιδου να καλύψει τα ακάλυπτα… Λες και εμείς ζούμε στον πλανήτη Αρη», αναφέρει σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, η οποία χαρακτήρισε “αδόκιμη”  την δήλωση του πρωθυπουργού περί ίδιας φροντίδας εντός και εκτός ΜΕΘ.

Kαι πρόσθεσε ο Π. Πολάκης:

«Εγώ θα ρώταγα την κα Κοτανιδου εάν ένας φοιτητής της έλεγε ότι η θνητότητα για τους διασωληνωμενους είναι ίδια εντός και εκτός ΜΕΘ στις εξετάσεις εάν θα τον παρότρυνε να αφήσει αυτές τις “αδοκιμες αναφορές ” ή θα του έλεγε ότι είναι άσχετος όπως είπε ο Πολάκης στον Μητσοτακη . Εάν δε αυτός που το είπε δεν ήταν φοιτητής αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τι αντίτιμο ή κα Κοτανιδου θα το χαρακτήριζε αδόκιμη αναφορά και όχι επικίνδυνη διασπορά ψεύδους είδησης….. Γιατί ακόμα κι αν ο Μητσοτάκης χαρακτηριστεί άσχετος ή κα Κοτανιδου μόνο άσχετη δεν είναι….ύποπτη όμως ίσως!!!!».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3026862057557255&id=100007004708966

Πηγή: documentonews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page