Πολάκης εκθέτει Πλεύρη: Άλλαξαν τις οδηγίες για το paxlovid μετά την ομιλία του στη Βουλή

Date: 01/04/2022 Time: 11:13

Λανθασμένα, με βάση τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου για τον κορονοϊό, paxlovid, το υπουργείο Υγείας το χορηγούσε και σε νεφροπαθείς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο FDA μιλάει για σαφή αντένδειξη χορήγησης του σε νεφροπαθείς.

Μάλιστα, φαίνεται πως τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον Παύλο Πολάκη, καθώς κατέβασαν το Δελτίο Τύπου από τη σελίδα του υπουργείου Υγείας, και αντικαταστάθηκε από ένα νέο το οποίο εμφανίζει σωστά τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου, που είχε βγει πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24/3, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης τονίζοντας ότι η χθεσινή του ομιλία στη Βουλή θα μείνει στην ιστορία και ως «πρώτη φορά διόρθωση ιατρικών ενδείξεων χορήγησης φαρμάκου από το βήμα της Βουλής».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η χθεσινή μου ομιλία στη Βουλή πέρα από τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ του Πλεύρη θα μείνει στην ιστορία και ως ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!

Δείτε στο φωτό 2-3 το κοινό χθεσινό δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγειας και του Υπ Ψηφιακής διακυβέρνησης για το σε ποιους ασθενείς χορηγείται το χάπι paxlovid για τον κορωνοϊό που φαίνεται πως (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ) χορηγείται και σε νεφροπαθείς!!!!

Στη φωτο 4 φαίνεται η σελίδα απο τις οδηγίες του FDA που κατέθεσα χθες στη Βουλή και μιλάει για τη σαφή αντένδειξη χορήγησης του σε νεφροπαθείς!!
ΣΗΜΕΡΑ ,το χθεσινό κοινό δελτίο τύπου ΚΑΤΕΒΗΚΕ από τη σελίδα του Υπ Υγειας και υπάρχει αυτό που λέει τα σωστά που ειχε βγει πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24/3.

ΥΓ1. ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ,άχρηστες ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!!

ΥΓ2. Φανταζομαι να ειχε γίνει τέτοιο πράγμα επι θητειας μας.Θα ζητούσατε να μας εκτελέσουν στα τρία μέτρα.Τώρα τα ΠΕΤΣΟταισμενα σας σας προφυλάσσουν στοργικά … ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ,Η ΨΕΥΤΙΑ,Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3102838943292899&id=100007004708966

Πηγή: documentonews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page