Πολάκης για Πρόεδρος; Χρειάζεται η χώρα μία πραγματική επανάσταση;

Date 03-30-20 Time: 16:50

ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Από εμένα, δεν έχει ακούσει λίγα, ο κύριος Πολάκης. Για το ύφος του, τις άστοχες και πολλές φορές βλακώδεις παρεμβάσεις του και γενικά για την όλη πολιτική συμπεριφορά του. Γενικά, την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, την αντιμετωπίζω με πολιτισμική απέχθεια μεν, πολιτικά δε, όμως, δίκαια. Το γνωρίζουν και ξέρω, ότι το γνωριζουν. Πολλές φορές, με ακούνε και πολύ προσεκτικά. Δεν έχω παράπονο. Διαθέτουν πιο ανοιχτά αυτιά από τους Νεοδημοκράτες. 

Τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα.  

Αναρωτιέμαι, τι θα συνέβαινε στη χώρα, τι θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι, εάν ο κύριος Πολάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας, καταργούσαν τις κοινοβουλευτικές εργασίες, έκλειναν τις εκκλησίες, περιόριζαν τα Συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών και κατέστρεφαν, τεχνητά, την οικονομία, όπως κάνει σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Θα ούρλιαζαν οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος για χούντα, θα έστελνε η ΝΔ λάβρες επιστολές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα παρακαλούσε τον Πρόεδρο Τραμπ, να επιβάλει εμπάρκο στη χώρα, κατά τα πρότυπα της Βενεζουέλας. Έχω άδικο;

Ας δούμε μερικά στατιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας για το 2019, ώστε να μην σας παραμυθιάζουν οι κύριοι Τσιόδρας και Μητσοτάκης. Το προηγούμενο έτος, αρρώστησαν με εποχική γρίπη, 1.500.000  Έλληνες. Κανένα κανάλι, δεν μετέδιδε καθημερινό αριθμό κρουσμάτων. Είχαμε επίσης, 400 – 500 νεκρούς από τη γρίπη. Κανένα κανάλι, δεν έκανε καθημερινή απογραφή νεκρών και κανένας δεν έκλεισε το Κοινοβούλιο, τις εκκλησίες και την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών. Η κυβέρνηση, διέλυσε, τεχνητά, τη χώρα για 2.000 η 10.000 κρούσματα κορωνοϊού και 30 νεκρούς. Στην Ευρώπη, είχαμε από 60.000 ως 400.000 νεκρούς από τη γρίπη. Στις ΗΠΑ, από τον Η1Ν1, προσβλήθηκαν 60.000.000 Αμερικανοί, νοσηλεύθηκαν 300.000 και πέθαναν 60.000. Καμία απολύτως υστερία από τα κανάλια και κανένα πρόβλημα στην οικονομία.

Κάθε χρόνο, έχουμε 300,000 εμφράγματα στη χώρα και κανένα νοσοκομείο και κανένα νοσηλευτικό προσωπικό, δε βγήκε να πει, ότι δίνει τον, υπέρ πάντων, αγώνα. Επίσης, η κυβέρνηση, δεν έβγαλε διάταγμα να γίνουμε όλοι φυτοφάγοι για να μας πέφτει η χοληστερίνη, ώστε να προλαμβάνουμε τις καρδιακές νόσους. Το αλκοόλ και τα αρνάκια, εξακολουθούσαν να πωλούνται στα σούπερ μάρκετ.

Κάθε χρόνο, έχουμε απο 700 – 900 νεκρούς απο τροχαία και 9.000 τραυματίες. Το σύστημα υγείας, αντεπεξήλθε άριστα και κανένας δεν διανοήθηκε να απογορεύσει την κίνηση των οχημάτων. 

Ξαναρωτάω, λοιπόν. Εάν με 1.500.000 νοσούντες από τη γρίπη και με χιλιάδες μικρά παιδιά άρρωστα, ο Πολάκης και ο Τσίπρας έκλειναν τη χώρα, τι θα κάναμε και τι θα λέγαμε όλοι; 

Ο καθηγητής Ιατρικής, κύριος Βόβολης, έχει δίκιο που φωνάζει ότι όλο αυτό είναι ένα στημένο παιχνίδι. Ναι, ο κύριος Τσιόδρας, είναι ο δολοφόνος της χώρας και όχι ο κορωνοϊός. Ναι, αυτό που ζούμε αυτή την στιγμή, είναι άλλο ένα Καστελόριζο. Όπως ο Γιώργος Παπανδρέου διόγκωσε τεχνητά το έλλειμμα για να ρίξει τη χώρα στα Μνημόνια, το ίδιο κάνει σε πολλαπλάσιο βαθμό σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπόθεση του κορωνοϊού. Τη χρησιμοποιεί, τη φουσκώνει, για να πετάξει ό,τι έχει απομείνει από την πατρίδα, στα χέρια του Βερολίνου. Ήδη, έφερε ένα προμνημόνιο με βαριές περικοπές σε μισθούς και εργατικά δικαιώματα. Αγαπητοί φιλοι, τα προηγούμενα Μνημόνια, ήταν παιδική χαρά, σε σχέση με αυτό που έρχεται τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. 

Ο Τσίπρας, εζυγίσθη και εμετρήθη και ευρέθη ελλιποβαρής. Μήπως ήρθε η ώρα, την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, να αναλάβει κάποιος σαν τον κύριο Πολάκη;;; Μόλις φανεί στις ζωές των πολιτών το έγκλημα που διαπράττει ο Μητσοτάκης, συνειδητά και με δόλο, τότε δε θα απαιτηθεί από την αντιπολίτευση να έρθει στην εξουσία για να σκίσει τα Μνημόνια και να τιμωρήσει λεκτικά, ίσως και ποινικά, τη Νέα Δημοκρατία. Θα απαιτηθεί αίμα, σας το λέω με βεβαιότητα αυτό. Ο κύριος Τσίπρας, είναι δειλός και λίγος για να βάψει τα χέρια του με το αίμα των δοσίλογων της Νέας Δημοκρατίας και της οικογένειας Βοργία των Μητσοτάκηδων. Θα χρειαστεί κάποιος σαν τον κύριο Πολάκη.

Είμαι πεπεισμένος, ότι μπαίνουμε στην εποχή του γενικού αιμοτοκυλίσματος στη χώρα και στην Ευρώπη. Πολύ σύντομα. Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών της Έσσης, αυτό μας έδειξε με την «αυτοκτονία» του. Ότι θα γίνει σφαγή στη Γερμανία και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε πως η Ελλάδα θα ξεφύγει από αυτό το πεπρωμένο. Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα οι καταστάσεις. Ο Τσίπρας, έχει ταυτιστεί με τις πολιτικές Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα. Μας δουλεύουν και οι δύο. Ο κύριος Πολάκης, δείχνει ο πιο υποσχόμενος ήρωας της Αριστεράς και η χώρα θα χρειαστεί επανάσταση,  όχι σαλιάρηδες…

Υπάρχουν φωνές μέσα στο παγκόσμιο σύστημα, που θέλουν το restart του πλανήτη, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να γίνει στη, χρονικά πολιτική, περίοδο της εποχής του 1960. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ της φράξιας των Κέννεντι και του Λίντον Τζόνσον. Το ξεκαθάρισμα, μεταξύ εθνοαριστερών και σοσιαλδημοκρατών μέσα στα σπλάχνα του συστήματος. Εθνομπολσεβίκοι εναντίον σοσιαλδημοκρατών. Δεν είναι τυχαία, η προσπάθεια εθνικοποίησης της FED από τον Πρόεδρο Τραμπ. Εκείνη η εποχή του 1960, καθόρισε και τη φύση της 17 Νοέμβρη, στην Ελλάδα. Έγιναν πολλά μέσα στο χώρο της επαναστατικής Αριστεράς, το 1965 στην Ελλάδα και αργότερα, με τη διάσκεψη της Πεντέλης, το 1974. 

Δεν αποκλείεται να αναδυθεί μία νέα επαναστατική γενιά μέσα στην Αριστερά, με ηγέτη της τον Παύλο Πολάκη, η οποία θα απαιτήσει τα κεφάλια των 60άρηδων, 70άρηδων και 80άρηδων της γενιάς του Πολυτεχνείου. Αυτών, που σήμερα, υστεριάζουν μπροστά στο φόβο του κορωνοϊού… 

Follow us on twitter.
Join our Facebook page.

Shares