Ποινές – χάδι σε Μουσουλμάνους βιαστές 12χρονου κοριτσιού

Date:07/04/2020 Time: 14:20

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, βλέπουμε το εξής: Μικρές ποινές για εγκληματίες που είναι Mουσουλμάνοι, πιθανώς υποκινούμενες από το φόβο προσβολής των ταχέως αναπτυσσόμενων μη αφομοιώσιμων Mουσουλμανικών κοινοτήτων.

Κανείς δε θέλει να αντιμετωπίσει τα σκληρά γεγονότα, αλλά αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα συνεχώς: μία επιζήσασα μίας Μουσουλμανικής συμμορίας βιαστών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει δηλώσει, ότι οι βιαστές της επικαλούνταν το Κοράνι και θεωρούσαν ότι οι ενέργειές τους δικαιολογούνται από το Ισλάμ. Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός, ότι Μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γαλλία βίασαν ένα κορίτσι και βιντεοσκόπησαν το βιασμό, επαινώντας τον Αλλάχ και επικαλούμενοι το Κοράνι. Το θύμα ενός Τζιχαντιστή βιαστή του Ισλαμικού κράτους θυμάται: «Μου είπε, ότι σύμφωνα με το Ισλάμ, επιτρέπεται να βιάζει έναν άπιστο. Είπε, ότι βιάζοντάς με, πλησιάζει το Θεό… Είπε, ότι ο βιασμός μου από εκείνον, είναι η προσευχή του προς το Θεό». 

Το Κοράνι διδάσκει ότι οι άπιστες γυναίκες μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιηθούν ως σεξουαλικά αντικείμενα Το Κοράνι αναφέρει: «Ω Προφήτη, πες στις συζύγους και τις κόρες και τις γυναίκες των πιστών να τυλίγουν το σώμα τους με ρούχα, όταν βγαίνουν έξω. Αυτό είναι το καλύτερο για να τις αναγνωρίζουμε και να μην τις κακοποιούμε. Και πάντα ο Αλλάχ είναι Συγχωρητικός και Ελεήμων». (33:59) Αυτό υπονοεί, ότι αν οι γυναίκες δεν καλύπτουν επαρκώς τον εαυτό τους με τα εξωτερικά τους ενδύματα, μπορεί να κακοποιηθούν και ότι τέτοια κακοποίηση θα ήταν δικαιολογημένη.

Στη Φινλανδία, σύμφωνα με το Voice of Europe, το δικαστήριο στις 2 Απριλίου 2020, επέβαλε μικρές ποινές σε συμμορία Μουσουλμάνων, που βίασε 12χρονο κορίτσι.

Οι δράστες είχαν γνωρίσει το μικρό κορίτσι στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το είχαν παγιδεύσει, ώστε να το συναντήσουν και μετά το κακοποίησαν σεξουαλικά, όπως αναφέρει το Φινλανδικό ειδησεογραφικό ιστολόγιο, Helsingin Sanomat.

Τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθησαν κατά του μικρού κοριτσιού , έλαβαν χώρα κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του 2018. Οι κάτοικοι της πόλης Oulu συγκλονίστηκαν από την αποκάλυψη των βιασμών. 

Οι οκτώ άνδρες καταδικάστηκαν όλοι για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση παιδιού, ενώ κάποιοι από αυτούς καταδικάστηκαν για βιασμό κατά συρροή. 

Ο Abdo Ibrahim Ahmed, 34 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών. Ο Hassan Mohamud Mohamed, 39 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών. Ο Quassar Mohsin Sbahi Alduclaie, 27 ετών, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, όπως και ο 22χρονος Rahmani Gheibai, καθώς και ο 27χρονος Ali Osman Mohamed. Ο Osman Ahmed Mohamed Human, 24 ετών, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης. Ο Shiraqa Yosef, 21 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ο Javad Mirzad, 30 ετών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών. 

The Flag Report

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...