Πνίγεται ο Έβρος! Μετέφεραν τους μαθητές με μπουλντόζα (video)

Date: 12/01/2021 Time: 20:22

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα από τα ξημερώματα της Τρίτης με σφοδρές καταιγίδες και ανέμους να προκαλούν προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Οι καταρακτώδεις βροχές στον Έβρο έχουν προκαλέσει πλυμμήρες σε χωράφια και δρόμους, ενώ οι αρχές έκλεισαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από οικισμό Προβατώνα έως τη Δ/ση Δαδιάς.

Την ίδια στιγμή, δάσκαλοι και καθηγητές έχουν αποκλειστεί στα χωριά Τυχερό και Φέρες, ενώ αρκετοί μαθητές μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με φορτωτικά μηχανήματα!

Οικισμοί, σπίτια επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ μάλιστα στα Λουτρά, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε τμήμα παλιάς γέφυρας.

Ανάλογα προβλήματα καταγράφονται και στο Σουφλί, όπου κάτοικοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Σκηνές που θύμισαν τον «Ιανό» έζησαν και οι κάτοικοι της Καρδίτσας με τα νερά από τις ισχυρές καταιγίδες να πνίγουν στη λάσπη τη Λίμνη Πλαστήρα αλλά και το Μουζάκι. Τα χωριά Λεοντίτο και το Μεσοβούνι του Δήμου Αργιθέας έχουν αποκλειστεί.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares