Πλεύρης: Ο εργαζόμενος μετά την 5η μέρα νόσησης, μπορεί να πάει στη δουλειά, αλλά όχι σε ταβέρνα! Πόση κοροϊδία πια;

Date: 14/01/2022 Time: 21:05

Άφωνους άφησε όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο εργαζόμενος που νοσεί από κορωνοϊό, αλλά δεν έχει συμπτώματα, μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του κανονικά, αλλά απαγορεύεται να πάει, για παράδειγμα, σε ταβέρνα.

«Μετά την 5η ημέρα, αυτός που δεν έχει συμπτώματα, άρα δεν έχει βήχα και πυρετο, δεν μεταδίδει ή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι λανθασμένη η εικόνα που πιστεύουν πολλοί. Δεν απελευθερώνεται αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να πάει στην ταβέρνα ή να βγει έξω και να έχει κοινωνική ζωή», δήλωσε ο υπουργός Υγείας και για ακόμα μια φορά έκανε τους πολίτες να τραβούν τα μαλλιά τους και να αναρρωτιούνται πόση κοροϊδία πρέπει επιτέλους να ανεχτούν!

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page