Πιερία: «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή σχολείου και τον πήγαν στο Τμήμα (Video)

Date: 10/12/2021 Time: 12:01

Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, μία ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή σχολείου στην Πιερία, τον κυνήγησαν φωνάζοντας ότι «βασανίζει» τα παιδιά, τον «συνέλαβαν» και τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» «συνέλαβαν», σύμφωνα με πληροφορίες, τον διευθυντή του σχολείου στο Αιγίνιο και τον οδήγησαν στο ΑΤ Αιγινίου, στην Πιερία.

Από εκεί μεταφέρθηκε με εκδορές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, περίπου δέκα ατόμων, οδήγησε με χειροπέδες τον διευθυντή στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγινίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 10/12, τον κυνήγησαν, τον “συνέλαβαν” και τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την “απαγωγή” του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: makthes.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page