Πέφτει ο «μάτια ερμητικά κλειστά», Πρωθυπουργός

Date: 19/02/2021 Time: 13:44

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Είναι η δεύτερη (και φαρμακερή) φορά, που το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη συνδέεται με άνθρωπο, ο οποίος εμπλέκεται σε παιδεραστία και μάλιστα, στην πιο κτηνώδη μορφή της. Η πρώτη, ήταν με το δεξί του χέρι, Νίκο Γεωργιάδη και η δεύτερη τώρα, με το Δημήτρη Λιγνάδη. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπάθησε να κρατήσει τα μάτια του ερμητικά κλειστά. Έσπευσε να τις κουκουλώσει από τα μάτια της κοινής γνώμης.

Όμως, το δημοσίευμα των New York Times για τα απαράδεκτα αίσχη στο Ελληνικό θέατρο και στην Ελληνική «showbiz», έρχεται να του πει διακριτικά, «thank you for playing the game but now, bye – bye».

Δεν μπορεί να σταθεί ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό Πρωθυπουργός, που εμπλέκεται για δεύτερη φορά σε υπόθεση παιδεραστίας. Με τι ηθικό και πολιτικό ανάστημα θα εκπροσωπήσει τη χώρα απέναντι στον Ερντογάν; Με τι κύρος θα διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Θα οδηγήσει την ΝΔ σε πρόωρες εκλογές, έχοντας το κόμμα του την ταμπέλα του κόμματος των παιδεραστών;

Είναι γνωστό στους ανώτερους κύκλους της ΝΔ, ότι η χώρα βαδίζει ολοταχώς σε πτώχευση, χειρότερη από αυτή του πρώτου μνημονίου. Δραστικές περικοπές μισθών και συντάξεων, όπως και μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, θα τεθούν ξανά στο τραπέζι, πολύ πιο επιτακτικά απ’ ό,τι ετέθησαν στο πρώτο μνημόνιο. Μπροστά σε μία νέα οικονομική καταστροφή, πολύ χειρότερης της πρώτης του 2010 και σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας και αυξημένων απειλών, το ενδεχόμενο κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» με τον Κυριάκο στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας, θα συμπαρασύρει τον Τσίπρα και την Αριστερά στον πολιτικό όλεθρο και την πλήρη κοινωνική απέχθεια απέναντί τους. Διότι, δεν μπορεί την μία μέρα ο κύριος Τσίπρας να καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό για συγκάλυψη της παιδεραστίας και την άλλη να πηγαίνει να συγκυβερνήσει μαζί του, έστω με Πρωθυπουργό Στουρνάρα ή Καραμανλή. Θα πέσει ντομάτα και κλωτσοπατινάδα, που θα πάει σύννεφο!

Εάν λοιπόν οι Γερμανοί, έχουν σκοπό να στήσουν στην Ελλάδα κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, που δε θα προκαλεί έντονα την κοινή γνώμη, τότε, θα πρέπει να ξεφορτωθούν τον Κυριάκο. Τον έστυψαν και τώρα, είναι ώρα να πετάξουν την λεμονόκουπά τους στον κάλαθο των αχρήστων. Δε θεωρούμε επίσης, τυχαίο το γεγονός, ότι το ντόμινο των αποκαλύψεων στην Ελλάδα, ξεκίνησε μετά από άρθρο του Σαμαρά στην Καθημερινή μετά την εκλογή Μπάιντεν.

Η υπόθεση Λιγνάδη, δεν είναι άλλη μία περίπτωση παιδεραστίας. Δείχνει να είναι πολύ πιο βαθιά, πολύ πιο σκοτεινή, πολύ πιο μεθοδική και συστημική, από την περίπτωση Γεωργιάδη.

Έχει και τηλε-πιανίστα το πράγμα…

Υ.Γ. Εμείς, ενημερώσαμε το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να σταματήσει τις επιθέσεις στο site, μέσω των υπαλλήλων της Facebook. Εφόσον το Μαξίμου θέλει εχθροπραξίες μαζί μας, εμείς, θα του τις δώσουμε. Δεν είναι του μεγέθους μας να ασχολούμαστε με υπαλληλάκια, αλλά μόνο με τα αφεντικά τους, εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτά θα την πληρώνουν από εδώ και πέρα.   

Τhe Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares