Παταγώδης αποτυχία το σχήμα του Π. Κιάμου στο «Ποσειδώνιο»: Πήγε άπατος

Date: 19/07/2021 Time: 11:54

Κωμικοτραγικές σκηνές εξελίχθηκαν χθες και προχθές στο κέντρο «Ποσειδώνιο» στο οποίο εμφανίζεται ο Π.Κιάμος, ο οποίος, πριν από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις πως θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους στα νυχτερινά μαγαζιά, είχε «διαφημίσει» πως το μαγαζί του δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους. 

Ο κόσμος ελάχιστος στην πίστα, στην είσοδο γινόταν έλεγχος εάν ήταν εμβολιασμένοι οι πελάτες από… παρκαδόρους, γκαρσόνια και μετρ, οι θαμώνες υποχρεούντο να φορέσουν μάσκα από την ώρα που έμπαιναν στο μαγαζί μέχρι να καθίσουν στο τραπέζι και τους απαγορευόταν να… χορέψουν. 

Τα γκαρσόνια πήγαιναν και έκαναν παρατήρηση σε όποιον καθόταν όρθιος έστω και ένα λεπτό. 

Αυτό λέγεται «νυχτερινή διασκέδαση» εν έτει 2021 με κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη. 

Το σχήμα βέβαια δεν πρόκειται να μακροημερεύσει, ζήτημα εάν θα φτάσει στο τέλος Ιουλίου, και είναι ένα «καμπανάκι» για το τι συμβαίνει στην εστίαση σήμερα και τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες.

Με την κατανάλωση που έγινε χθες ζήτημα είναι εάν θα πληρώθηκαν οι άνθρωποι του μαγαζιού, διαβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες. 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page