Παρέμβαση Κ. Σβαμπ: «Έρχονται συστημικές αλλαγές – Θα επηρεαστεί το παγκόσμιο σύστημα ενέργειας και τροφίμων»

Date: 01/04/2022 Time: 11:19

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έκανε τελικά πίσω και από σήμερα οι «μη φιλικές» κατά τη Ρωσία χώρες θα πρέπει να πληρώνουν το φυσικό αέριο σε ρούβλι, αλλιώς η κάνουλα θα κλείσει. 

Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ , Κλάους Σβαμπ, μετά από αυτές τις εξελίξεις παρενέβη εκτάκτως και υποστήριξε ότι έρχεται… «καταιγίδα».

Ο Κ.Σβαμπ μίλησε για «συστημικές αλλαγές» που έρχονται και έκανε τόνισε ότι «η ιστορία βρίσκεται πραγματικά σε ένα σημείο καμπής», με οικονομική αστάθεια, σύγκρουση μεταξύ μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων και την επερχόμενη τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη, όλο το εύρος, τις συστημικές και τις αλλαγές στις δομές, που θα πραγματοποιηθούν.

Πάρα ταύτα αυτά γνωρίζουμε ότι το παγκόσμιο σύστημα ενέργειας, οι αλυσίδες τροφίμων, και οι αλυσίδες προμηθειών, θα επηρεαστούν βαθύτατα», είπε ο Κ.Σβαμπ.

https://rumble.com/vz2nsh-wefs-klaus-schwab-makes-chilling-prediction-on-global-food-energy-systems.html

Η Ρωσία από την πλευρά της μαζί με τις υπόλοιπες χώρες τις BRICS ετοιμάζονται για το αύριο, καθώς όπως δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ αναμένεται να αποτελέσουν την νέα παγκόσμια τάξη.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page