Παραδοχή του Πριγκόζιν της Wagner, ότι δουλεύει για την CIA. Σας είπαμε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία, βρωμάει!

Date: 07/11/2022 Time: 18:24

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Διαβάζουμε λοιπόν, σήμερα στο in.gr ότι: 

«..επιβεβαίωση των φημών που υπήρχαν μέχρι τώρα για ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές προχώρησε ο Ρώσος επιχειρηματίας και ιδρυτής της οργάνωσης Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Όπως τόνισε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, είχε ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές και ότι θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον.

Σε σχόλια που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte από την υπηρεσία ενημέρωσης της εταιρίας του Concord, ο Πριγκόζιν δήλωσε: «Είχαμε ανάμιξη (στις αμερικανικές εκλογές), έχουμε ανάμιξη και θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάμιξη. Προσεκτικά, με ακρίβεια, χειρουργικά και με τον δικό μας τρόπο, καθώς γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε».

«Κατά τις «χειρουργικές» μας ενέργειες, θα αφαιρέσουμε και τα δύο νεφρά και το ήπαρ με τη μία», συμπλήρωσε ο Πριγκόζιν, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη παραδοχή για το ρωσικό δάκτυλο στις αμερικανικές εκλογές, η οποία έρχεται από ένα πρόσωπο για το οποίο η Ουάσινγκτον έχει υπαινιχθεί ότι εμπλέκεται στις προσπάθειες επιρροής της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.Τον Σεπτέμβριο ο Πριγκόζιν παραδέχθηκε ότι έχει ιδρύσει την οργάνωση μισθοφόρων Wagner Group, που είναι ευθυγραμμισμένη με το Κρεμλίνο και δραστηριοποιείται στη Συρία, την Αφρική και την Ουκρανία.

Το σχόλιό του αναρτήθηκε την παραμονή των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, ως απάντηση σε αίτημα για σχολιασμό από ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Ο Πριγκόζιν, που συχνά αναφέρεται ως ο «σεφ του Πούτιν» καθώς η εταιρία κέτερινγκ που έχει συνεργάζεται με το Κρεμλίνο, έχει κατηγορηθεί επισήμως ότι χρηματοδοτεί «φάμπρικες τρολ» στη Ρωσία που έχουν στόχο να επηρεάζουν την αμερικανική πολιτική σκηνή».

Γιατί λοιπόν, ο Πριγκόζιν, απλώνει χείρα βοηθείας στους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ και την σημερινή διεύθυνση της CIA, λέγοντας ψέματα και υπονομεύοντας την προσπάθεια του Πούτιν για ειρήνευση στην Ουκρανία, μια μέρα πριν από τις Αμερικανικές εκλογές; Γιατί ο Πριγκόζιν ξαφνικά, υιοθετεί την λάσπη των Δημοκρατικών περί ρωσικής αναμείξεως στις αμερικανικές εκλογές, αφήγημα που από το 2016 έσπρωξαν ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και η Καμπάλ των σατανιστών; Διότι πολύ απλά, όπως σας έγραψα πολλές φορές, υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι αλληλοβοήθειας μεταξύ της Μόσχας, της FSB και της CIA. Δικαιώνομαι που φωνάζω ότι η CIA έδωσε το ok, μέσω της FSB, στον Πούτιν στο να εισβάλλει στο Ουκρανικό έδαφος, σε μία επιχείρηση που μοιάζει πολύ με την εισβολή του Σαντάμ στο Κουβέιτ! Εισβολή και μετά ανατροπή και θάνατος.

Ο Πριγκόζιν και ο νυν διευθυντής της FSB, θεωρούνται από πολλούς οι διάδοχοι του Πούτιν και αυτό, δεν μπορεί να συμβεί, εάν δεν έχουν και την άτυπη άδεια της CIA!

Για να μαθαίνουν λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες και οι δημοσιοκάφροι να μην παθιάζονται και διχάζονται μεταξύ τους ως Φιλο-ρώσοι και Φιλο-ουκρανοί. Το παιχνίδι της διεθνούς πολιτικής, είναι βρώμικο και δε ξέρει κανένας, ποιος και για ποιον δουλεύει. Σίγουρα, ο Πριγκόζιν, δε βοηθάει τις διπλωματικές προσπάθειες του Ρώσου προέδρου για ειρήνευση στην περιοχή και σίγουρα, δε βοηθάει τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών προς την ίδια κατεύθυνση.

Ίσως να μην έχει και καλό τέλος σύντομα ο κύριος Πριγκόζιν, όπως πολλοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι, που βιάστηκαν να διαλέξουν στρατόπεδο σε αυτή την ιστορία.

Όσοι με διαβάζουν συστηματικά, ξέρουν, ότι εδώ και μήνες τονίζω, ότι έχω πάρει τόνους ποπ κορν και απολαμβάνω την σύγκρουση μεταξύ παλαιομαρξιστικών και νεομαρξιστικών γεωπολιτικών κέντρων στην Ουκρανία… ώρα να το κάνετε και εσείς, φίλοι μου..

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...