Παραδικαστική συμμορία ελέγχει την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν…

Date: 23/05/2022 Time: 18:54

Την Τρίτη που πέρασε, οι δικηγόροι της Γεωργίας Μπίκα υπέβαλαν υπόμνημα στον Εισαγγελέα Διαφάνειας Θεσσαλονίκης Βασίλη Φλωρίδη για τυχόν παραλείψεις στην πρόταση της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε η υπόθεση βιασμού να τεθεί στο αρχείο.

Την Παρασκευή το πρωί που ο Βασίλης Φλωρίδης πήγε να παραλάβει το υπόμνημα, αυτό έλειπε από το γραφείο του και κρατήθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη.

Όταν ο Βασίλης Φλωρίδης απευθύνθηκε στον Άγγελο Καμηλάρη προκειμένου να τον ερωτήσει γιατί το υπόμνημα που εστάλη προς αυτόν έλειπε από το γραφείο του, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών του απάντησε πώς τον έχει παύσει από Εισαγγελέα Διαφάνειας.

Ο Βασίλης Φλωρίδης όπως ήταν φυσικό του ζήτησε τον λόγο διότι είχε διοριστεί από τον ίδιο τον Καμηλάρη τον Σεπτέμβριο του 2021 και θα έπρεπε να επανακριθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 όπως προβλέπουν οι διατάξεις.

Στο διάστημα αυτό δεν θα μπορούσε να παυτεί από τον Άγγελο Καμηλάρη χωρίς να προκύψει μείζονος σημασίας αιτία.

Πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα το οποίο έχει να συμβεί από συστάσεως ελληνικού κράτους. Περιττό να επισημάνουμε πως οι φωνές του Βασίλη Φλωρίδη ακούστηκαν σε όλον τον όροφο.

Πώς είναι δυνατόν για την υπόθεση βιασμού μίας κοπέλας να παραβιάζονται όλοι οι ηθικοί και νομικοί κανόνες από τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης  με τέτοιο προκλητικό τρόπο  μόνον και μόνον διότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι μέλη της οικογενείας Λεβέντη και της ισχυρής πολυεθνικής εταιρείας  3Ε – Coca Cola.

Καλείται τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, αλλά και ο πρωθυπουργός, να ξεκαθαρίσουν αν γνωρίζουν όλες αυτές τις εξελίξεις και εάν συμφωνούν με τους χειρισμούς του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης. Διότι αν δεν συμφωνούν ας αποκαλύψουν άμεσα πώς σχεδιάζουν να παρέμβουν για την αποκατάσταση της ηθικής και νομικής τάξης στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: zougla.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page