Παπάς φεύγει από τη λειτουργία, «αγιάζει» περιπολικά και οι αστυνομικοί του φιλάνε το χέρι (video)

Date: 06/01/2021 Time: 13:44

Την Θεία Λειτουργία διέκοψε ο ιερέας στον Άγιο Πολύκαρπο στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ραντίσει τα περιπολικά της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν απ’έξω. Μάλιστα, οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες των οχημάτων, για να πάει ο αγιασμός και στο εσωτερικό τους, ενώ μία γυναίκα από το Σώμα, δεν δίστασε να κατεβάσει την μάσκα της, ώστε να φιλήσει το χέρι του παπά. 

Στις εικόνες που ακολουθούν, ο παπάς εμφανίζεται να έχει βγαίνει έξω από τον Ιερό Ναό και να αγιάζει αστυνομικούς οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν τον σταυρό τους.

Από το περιστατικό ωστόσο, ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο στο οποίο μία γυναίκα αστυνομικός από περιπολικό που μόλις είχε καταφθάσει, προκειμένου να λάβει και αυτό τον αγιασμό, κατέβασε την μάσκα για να φιλήσει το σταυρό που κρατούσε ο ιερέας και το χέρι του.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares