Πανικός! Βάζουν και τα 15χρονα να ψηφίσουν (αύριο) για να… αβγατίσουν τη συμμετοχή

Date: 14/05/2022 Time: 19:03

Κανονικό παιδομάζωμα οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών. Στις κάλπες, από τις οποίες θα εκλεγούν τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και ο Αλέξης Τσίπρας… πρόεδρος, δικαίωμα ψήφου αναγνωρίζεται και σε όσους εφήβους είναι άνω των 15 ετών!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 15ης Μαΐου αναφέρεται: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα». Επισήμως υποστηρίζεται ότι το κόμμα «κάνει άνοιγμα στη νέα γενιά», η οποία, κατά τα στελέχη της Κουμουνδούρου, «είναι ώριμη για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις».

μωράκι

Στην πραγματικότητα αποκαλύπτει τον πανικό του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, οι οποίοι, μπροστά στο (ορατό) ενδεχόμενο οι αυριανές τους κάλπες να μην στείλουν τελικώς κάποιο βαρυσήμαντο πολιτικό μήνυμα στο Μαξίμου, αποφάσισαν να επιτρέψουν στα κομματικά μέλη να πάρουν μέρος στη διαδικασία με τα παιδιά τους. Είναι τέτοια η αγωνία τους να δείξουν πλήθη να συρρέουν για να ψηφίσουν τον Τσίπρα, που τα μηνύματα που φεύγουν από την Κουμουνδούρου φτάνουν και σε πολλά στελέχη της Ν.Δ., αλλά και σε πολλούς άλλους πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page