Πάνε για εκτέλεση τον Νίκο Αντωνιάδη και τον Στέφανο Χίο;

Date: 20/11/2021 Time: 12:57

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Πανάθεμά με, στην περίπτωση του Νίκου Αντωνιάδη, δε θα ήθελα να επιβεβαιωθώ γι’ αυτά που θα συμβούν, αλλά δυστυχώς έπεσα πάλι μέσα. Σε άρθρο μου με τίτλο «Θα έχει το τέλος του Μακαριστού Χριστόδουλου ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης;» στις 26/4, περιέγραφα ακριβώς το τι φοβάται η κυβέρνηση, αλλά και στο που θα κατέληγε αυτή η υπόθεση.

Το να βάλουν κάποιον φυλακή, ισοδυναμεί με θάνατο. Είναι ζωντανός – νεκρός ουσιαστικά, ο οποιοσδήποτε βρεθεί πίσω από τα κάγκελα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διάβασα το σημερινό ρεπορτάζ και σας το παραθέτω όπως είναι.

“Θα ερευνηθεί αν οι κινήσεις του δικηγόρου εμπόδιζαν την διασωλήνωση της ασθενούς

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε εισαγγελέας για τα μηνύματα που έστελνε αντιεμβολιαστής δικηγόρος σε ασθενή με κορωνοϊό, που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό. Η 54χρονη πέθανε και τώρα θα ερευνηθεί αν οι κινήσεις του δικηγόρου εμπόδιζαν την διασωλήνωση της ασθενούς.

Στον εισαγγελέα έχουν σταλεί επτά δικογραφίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ γίνονται και έρευνες για δίκτυο στο οποίο συμμετέχει και ο συγκεκριμένος δικηγόρος.

Η γυναίκα αντάλλασσε μηνύματα μέσα από το νοσοκομείο με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, όπως αποκάλυψε ο Alpha. Το πρώτο με ημερομηνία 21 Αυγούστου ανέφερε: «SOS. Ευαγγελισμός δωμάτιο 606. Θέλουν να με διασωληνώσουν τώρα με το ζόρι. Βοηθήστε με».

«Τώρα το βλέπω. Πώς είστε; Το δημοσιεύω για να βοηθήσω. ΟΚ;» ήταν η απάντηση του δικηγόρου, που προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του αναφέροντας: «Είναι η γνωστή ιστορία που οι γιατροί ψαρεύουν ασθενείς και συγγενείς, μετράνε αντιδράσεις και αν συναντήσουν αντίσταση κάνουν πίσω και επανέρχονται αργότερα. Μίλησα με την…. Το οξυγόνο την καίει, δέχεται συνεχές μπούλινγκ για τη διασωλήνωση».

Η 54χρονη υπέγραψε να μην διασωληνωθεί, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της υγείας της, καθώς το οξυγόνο της συνεχώς έπεφτε. Επικοινωνεί ξανά με τον δικηγόρο: «Έχει ξεραθεί το στόμα μου» αναφέρει, με τον δικηγόρο να την ρωτάει πόσο οξυγόνο της δίνουν και να της αναφέρει πως θα επικοινωνήσει με τους δικούς του γιατρούς.

Η γυναίκα τελικά κατέληξε, με τον δικηγόρο μια μέρα μετά να γράφει: «Ο Ευαγγελισμός συμμορφώθηκε σε αυτό που τους είπαμε… ”αφήστε τα διπλά οξυγόνα και βάλτε της high flow να δούμε αν ανταποκρίνεται”. Και τότε αν δεν ανταποκρίνεται να διασωληνωθεί. Γιατρός δεν είσαι, ούτε εγώ. Έχω όμως τους καλύτερους». Τονίζοντας ότι θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της.

Σε μια από τις τελευταίες επικοινωνίες τους η 54χρονη ρωτάει: «Αυτοί τώρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφού υπέγραψα ότι δεν συναινώ. Πρέπει να αλλάξει αυτό, έτσι δεν είναι;» και ο δικηγόρος της απαντά: «Αν κρίνουν, όπως τώρα είναι τα πράγματα, ότι πρέπει να διασωληνωθείς πες τους να υπογράψεις να διασωληνωθείς».”

Όπως καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα, ετοιμάζουν διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης υπό τον Αντωνιάδη και φυσικά, θα συμπεριλάβουν, όπως πιστεύω και τον Στέφανο Χίο, σε μία επανάληψη του «Δεν είναι αθώοι», που είδαμε να εκτυλίσσεται με τη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Όπως στις 26/4 έτσι και προχθές, περιγράψαμε (εδώ) το τι φοβάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ας δούμε λοιπόν, τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ο Παύλος Πολάκης, που αντιστάθηκε στους μαζικούς εμβολιασμούς και προσπάθησε να ξεσκεπάσει τα γεγονότα πίσω από την σφαγή στις ΜΕΘ, αλλά και να προτείνει αποτελεσματικές θεραπείες που θα σταματούσαν την πανδημία (Ιβερμεκτίνη), κόντεψε να βρεθεί εκτός κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν τον λες ακροδεξιό ή δεξιό, καταγγέλλει απόπειρα νόθευσης των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, από το Μαξίμου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λογοκρίνει την εφημερίδα Μακελειό, απαγορεύοντας τη διανομή της και λίγο αργότερα, μετά την ανακοίνωση πολιτικού φορέα από τον Στέφανο Χίο, ακολούθησε η προσωρινή σύλληψη του Νίκου Αντωνιάδη, η δολοφονία του χαρακτήρα του από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και ο εισαγγελέας θέλει να του ασκήσει δίωξη, με την κατηγορία της συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης υπό τον Νίκο και πιθανόν από τον Στέφανο.

Το πολιτικό εγχείρημα του Στέφανου Χίου, έχει, θεωρητικά, όλες τις προδιαγραφές για να πετάξει έξω από την εκλογική κούρσα τους δύο πλήρως ελεγχόμενους από το σύστημα, Γιώργο Τράγκα και Κυριάκο Βελόπουλο. Αυτό και μόνο, είναι αρκετό, για να τους κάνει να βγάζουν διακομματικές φλύκταινες.

Εάν, για παράδειγμα, ο Στέφανος Χίος τα βρει με τον Κασιδιάρη και τον εντάξει ως αντιπρόεδρο στο κόμμα του, τότε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής και πολλών συμπολιτών μας που θέλουν να εκφραστούν πατριωτικά και αντισυστημικά θα τους στείλουν στη Βουλή με πολύ πάνω από το 4%.

Τέτοιες σκέψεις και τέτοια σενάρια στριφογυρίζουν στα μυαλουδάκια του Μαξίμου και των διευθυντών ειδήσεων των καναλιών, οπότε η άμεση στράτευση του Εισαγγελέα προς ανακοπή τέτοιων πολιτικών δυναμικών, είναι μία από τις λύσεις που διαθέτει το σύστημα. Φανταστείτε, να θέλουν να πάνε την χώρα στο Great Reset και να τους βγει από δεξιά ο Στέφανος! Θα χρειαστούν πολλά υπογλώσσια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε φροντίζουν από τώρα να μην τα χρειαστούν το βράδυ των εκλογών.

Σκεφτείτε λίγο το σενάριο. Να μπει ένα τέτοιο κόμμα στη Βουλή, που να ζητά τη διερεύνηση των σφαγών στις ΜΕΘ, τις παρενέργειες των εμβολίων και πολλά άλλα που έχουν συμβεί στη χώρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Φανταστείτε τον κύριο Πλιώτα να έχει πάνω από το κεφάλι του, τους βουλευτές Στέφανο Χίο και Νίκο Αντωνιάδη!

Πάρτι για πολλά ποπ κορν!

Πιστεύω, ότι όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και ολόκληρο το σύστημα, θα κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους και προς του δύο.

Σε αυτή τη χώρα τελικά, όταν αναζητάς την αλήθεια και την αναδεικνύεις, αντιστέκεσαι στις πολιτικές τους, διαφωνείς με την κοσμοθέασή τους, παλεύεις για ένα πραγματικά δημοκρατικό σύστημα, όπου θα μπορεί η κοινωνία να έχει γνώμη για τα τεκταινόμενα στον τόπο, τότε «Δεν είσαι αθώος» και μάλιστα από κούνια…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...